Nilüferli Olmak İçin Yarışan Öğrenciler Burslarına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Nilüferli Olmak İçin Yarışan Öğrenciler Burslarına Kavuştu

Nilüferli Olmak İçin Yarışan Öğrenciler Burslarına Kavuştu

Bursa’da, Nilüfer Eğitim Kurumları’na girmek için sınavda ter döken 7 bine yakın öğrenciden 75’i burs almaya hak kazandı.

06.03.2015 17:42

Bursa'da, Nilüfer Eğitim Kurumları'na girmek için sınavda ter döken 7 bine yakın öğrenciden 75'i burs almaya hak kazandı.

Nilüfer Eğitim Kurumları'nın kalitesinden yararlanmak isteyen 7 bine yakın adayın sınava tabi tutulduğu bursluluk sınavında 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinden 75 öğrenci burs kazandı. Bursa'daki Nilüfer Eğitim Kurumları'na bağlı İlkbahar Koleji, Yıldırım Koleji, Bademli Koleji, Macide Kahraman Koleji, Safvet Koleji, İrem Koleji, Nilüfer Anadolu ve Fen Lisesi, Rafet Kahraman ve Hacı Kemal liseleri olmak üzere 9 merkezde yapılan sınavda 7 bin öğrencinin katıldığı bursluluk sınavında ilk 10'a giren öğrenciler yüzde yüz burs almaya hak kazandı. Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, "Bursa'da geleneksel olarak yaptığımız bu yılki bursluluk sınavının ödüllerini vericeğiz. Bu sınavda yaklaşık 7 bin civarında ilk ve orta okul öğrencisi burs alabilmek için ter döktü. Sınava giren öğrencilerimizden ilk 10, 20 ve 33'a girmeyi başaran öğrencilerimize çeşitli hediyeler veriyoruz. Seviyesine ve derecesine göre de bursluluk imkanı tanıyoruz" dedi.

Sınavda başarı gösteren 75 öğrenci derecesine göre burs ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüferli Olmak İçin Yarışan Öğrenciler Burslarına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement