Odü'de Sevinç - Son Dakika
Yerel

Odü'de Sevinç

Odü\'de Sevinç

Geçtiğimiz hafta imzalanan bir protokolle Ordu Üniversitesi (ODÜ) Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin yapım maliyetlerini üstlenen, ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe adını duyuran iş adamı İhsan Çetinceviz, Ordu Üniversitesi’ni ziyaret etti.

02.03.2015 14:21

Geçtiğimiz hafta imzalanan bir protokolle Ordu Üniversitesi (ODÜ) Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapım maliyetlerini üstlenen, ulusal ve uluslararası inşaat sektöründe adını duyuran iş adamı İhsan Çetinceviz, Ordu Üniversitesi'ni ziyaret etti.

18 Şubat tarihinde imzalanan protokol ile 5 bin metrekare kapalı alana yapımı düşünülen ODÜ Merkezi Kütüphanesi ile Bin 450 metrekare kapalı alanda yapımı düşünülen Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapım maliyetleri için 7,5 milyon TL ve projenin durumuna göre ek olarak yüzde 10 üzeri bir rakamı destek sağlamayı taahhüt eden iş adamı İhsan Çetinceviz ve beraberindeki ekip, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret etti.

İNŞAAT YAKINDA BAŞLIYOR

Yapılan görüşmelerde Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, İhsan Çetinceviz ve beraberindeki mimar Zafer Rençber'e üniversitenin kurulduğundan bu yana olan gelişimleri, devam eden projeler ve gelecekteki hedefleri ile ilgili bilgi aktardı. Görüşmenin ardından İhsan Çetinceviz ve beraberindeki ekip ile Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, kampüs içerisinde yapımı düşünülen iki projenin yakın zamanda inşaatına başlanılacak olan alanlarında fiziki inceleme yaptılar. İnceleme sırasında Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile iş adamı İhsan Çetinceviz'e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Yılmaz, Prof. Dr. Saim Zeki Bostan, ODÜ Genel Sekreteri Metin Karakuş ve ODÜ Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanı Recep Arslan'da eşlik ettiler.

"ODÜ'NÜN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ"

Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ile birlikte kampüs alanındaki diğer projeleri de gezen İhsan Çetinçeviz, üniversitenin gerek akademik başarıları gerekse Ordu'daki ekonomik kalkınmaya yönelik geliştirdiği projeler ile Ordu halkının takdirini kazandığını söyledi. Üniversitenin kurulmasından bu yana fiziksel gelişim noktasında kat ettiği gelişimler nedeniyle Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'a tebriklerini de ileten İhsan Çetinçeviz, Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi inşaatlarına en kısa zamanda başlanması için harekete geçeceklerini belirterek bu iki projenin maliyetlerini üstlenerek üniversitenin gelişiminde kendilerinin de bir katkıları olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

"HEDEFLERİMİZE HER GEÇEN GÜN YAKLAŞIYORUZ"

Çetinceviz ailesine gösterdikleri destek için teşekkür eden Prof. Dr. Tarık Yarılgaç ise konuşmasında yapılan her desteğin şehri ile bütünleşerek büyümeyi amaç edinen üniversitemiz için çok değerli olduğunu ve örnek teşkil ettiğini vurguladı. Yarılgaç, "Ortaya konulan her yeni proje bizi hedeflerimize her geçen gün biraz daha yaklaştırıyor. Üniversitemize yapılan her katkı bizim için çok değerli. Bu nokta da çalışanlarımız ve öğrencilerimiz için son derece önemli olan Merkezi Kütüphane ve Okul Öncesi Eğitim Merkezi'nin yapımlarını üstlenerek örnek bir davranış sergileyen Çetinceviz ailesine bu anlamlı destekleri için kendilerine bir kez daha şükranlarımı sunuyor ve bu projelerin hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odü'de Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement