Öğrenciler Karnelerine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Karnelerine Kavuştu

Öğrenciler Karnelerine Kavuştu

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş bu sene öğrencilere karnelerini vermek için Umurbey İlköğretim okulunu seçti.

24.01.2014 15:49

Çanakkale'nin Lapseki İlçesinde, Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş bu sene öğrencilere karnelerini vermek için Umurbey İlköğretim okulunu seçti.

İlköğretim ve ortaöğretimde okuyan öğrencilerle bir araya gelen Kocabaş'ı Okul Müdürü Ahmet Akyol karşıladı. Küçük öğrencilerle sohbet eden Kocabaş, "Sizleri daha başarılı mevkilerde görmek istiyorum" dedi. Umurbey ilköğretim okulunun temizlik, disiplin ve başarı noktasında Lapseki ilçesinde örnek gösterilecek bir okul olduğunu belirterek, Uluslar arası projeler yapmaya çalışan bir okul olduğunu hatırlatan Kocabaş, "Bu bir koşu maratonu. Yarışma sonucunda ilk üçe girenlere ödül veriliyor. Daha sonraki yarışmacılara sadece teşekkür ediliyor. Onun için yarışı başta bitirebilmek adına mücadelemizi sürdürmeliyiz. Ben daha iyi neticeler alacağınıza da inanıyorum. Ara tatilde her gününüzü gezerek, eğlenerek değerlendirmeyin. Kitap okumaya ve bu alışkanlığı kazanmaya da özen gösterin. Atları bile koşturduktan sonra yürüterek dinlendiriyorlar" dedi. Okul Müdürü Ahmet Akyol, kendilerine gösterilen ilgi ve güzel temennilerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Karnelerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement