Öğrencinin Sunumu Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Yerel

Öğrencinin Sunumu Ayakta Alkışlandı

Öğrencinin Sunumu Ayakta Alkışlandı

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Buca Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencisi Aslı Eyice, Özel Eğitim Yöntemleri konulu sunumunu gerçekleştirdi.

14.11.2012 09:49

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Buca Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümü 3. sınıf öğrencisi Aslı Eyice, Özel Eğitim Yöntemleri konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Sınıf arkadaşları ve hocalarının karşısında gerçekleştirdiği sunumda halk oyunları ve kıyafetleri, Aşık Veysel türküleri ve ünlü popçu Tarkan'ın seslendirdiği Aşık Veysel Türküleri ve Günümüzdeki Türküler ile Aşık Veysel Türküleri arasındaki farkları anlattı.

Sunumu konusunda bilgi veren Eyice, "Sunumumu gerçekleştirirken çok heyecanlıydım. Çok iyi hazırlanmıştım. Aşık Veysel türkülerini anlatırken, bağlaması ve sözüyle beni yalnız bırakmayan ve Kuladan gelen Sami amcama çok teşekkür ediyorum" dedi

Sami Dinç ise, yaptığı konuşmada, "Biz ozanlar merhum Aşık Veysel'i örnek alarak, onun türkülerini yaşatmaya çalışıyoruz. Aslı kardeşimin bu konuda yardım istemesi beni çok mutlu etti ve seve seve yardımcı olabileceğimi söyledim. Aslı'nın başarısı beni dahada mutlu edecek. Faydam dokunduysa ne mutlu bana" dedi.

Okul Öncesi Anabilim Dalı Başkanı

Günseli Girgin de, başarılı sunumundan dolayı öğrencisini kutladı. Ayrıca, bağlaması ve türküleri ile katkıda bulunan sanatçı Sami Dinç'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencinin Sunumu Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement