Orkestra Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Orkestra Öğrencileri Ödüllendirildi

Orkestra Öğrencileri Ödüllendirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim ve Ortaokulu tarafından düzenlenen "Orkestra Konseri"nde enstrüman çalan öğrenciler ödüllendirildi.

14.06.2013 11:37

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim ve Ortaokulu tarafından düzenlenen "Orkestra Konseri"nde enstrüman çalan öğrenciler ödüllendirildi.

İlk konserini Atatürk Kültür Merkezi(AKM)'nde veren CÜ Vakfı Koleji öğrencilerini ödüllendirmek üzere düzenlenen törene Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Okul Müdürü Asuman Bozbıyık, Okul Müdür Yardımcısı Şamil Turgut, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan CÜ Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, "3-4 ay önce okula Cumartesi günü geldiğimde müdür hocamla okulu geziyorduk. Çok güzel bir ses duyduk. Öğrenciler o sırada dil yarası parçasını çalıyorlardı. Müdürümüze sesin nerden geldiğini sordum. Hocamızda çocukların İbrahim Hoca tarafından çalıştırıldığını söyledi. Bunun üzerine yukarıya öğrencilerin yanına çıktık ve öğrencilerdeki o enerjiyi gördük. İbrahim Bey'e konser vermeyi düşünüp düşünmediğini sordum. İbrahim Bey'de imkan olursa konser verebileceklerini ve hazır olduklarını dile getirdi. Bunun üzerine şehirdeki AKM'de bir konser verelim kararı aldık. O kadar güzelsiniz ki, o kadar kalitelisiniz ki, o kadar gayretlisiniz ki hepinizi tebrik ediyorum. Sizlere ufak birer hediye aldık. Bunları da kütüphanenizin bir köşesinde ömür boyu saklayın. Sizin yapacağınız her türlü organizasyonda biz CÜ Vakfı olarak her zaman arkanızdayız. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve İbrahim Hocanıza sizler ve üniversitemiz adına da teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmanın ardından orkestrada görev alan öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orkestra Öğrencileri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement