Ortekin'e Acı Haber Verilmedi - Son Dakika
Yerel

Ortekin'e Acı Haber Verilmedi

Ortekin\'e Acı Haber Verilmedi

Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'e eşini ölümün haberinin verilmediği, bu kararı doktorunun verileceği belirtildi.

01.03.2013 12:34

Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin'e eşini ölümün haberinin verilmediği, bu kararı doktorunun verileceği belirtildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt'un tedavilerinin devam ettiğini belirterek, ""Herkese başsağlığı diliyorum. İlhami Bey'e henüz eşinin vefatı ile ilgili bilgi vermedik. Kendisi halen yoğun bakımda tutuluyor. Haber verilmesiyle ilgili kararı doktoru verecek" dedi.

Bilindiği gibi; Pazartesi günü sabah saatlerinde meydana gelen yangında Aydın Belediyesi eski Başkanı İlhami Ortekin (70) ile eşi Fevziye Ortekin (67) ve Başkan Ortekin'in evinde bulunan kayınvalidesi Fatma Kurt'u (90) yana evden baygın halde kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Yangının ardından Aydın Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan ve hayati tehlikeleri bulunmayan Aydın Belediyesi eski başkanı İlhami Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt, zehirlenmeden etkilenmeleri nedeniyle gözetim altında bulunmaları için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. Hayati tehlikesi bulunan Fevziye Ortekin, 4 gün sonra tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinde hayatını kaybetmişti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortekin'e Acı Haber Verilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement