Özçelik: "Pes Edersek Başaramayız" - Son Dakika
Yerel

Özçelik: "Pes Edersek Başaramayız"

Özçelik: "Pes Edersek Başaramayız"

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, 2-2'lik skorla beraberlik aldıkları Muğlaspor karşılaşmasını değerlendirdi.
İki hafta üst üste Aydın derbisi oynadıklarını, son dakikalarda...

10.12.2013 17:24

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, 2-2'lik skorla beraberlik aldıkları Muğlaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

İki hafta üst üste Aydın derbisi oynadıklarını, son dakikalarda yedikleri gollerle istediklerini ve hak ettikleri puanları alamadıklarını kaydeden Özçelik, "Oyuncularımız hak ettikleri puanları alamayınca fiziksel ve psikolojik olarak yıprandılar. Kaptanımız Okta'yın takımdan ayrılması,Orhan Çulha'nın Didim maçında sakatlanması, savunmada Serhat ve İsmail'in sezonu kapatması, Hakan'ın da cezalı duruma düşmesi savunmada rotasyona gitmemize neden oldu. İlk yarıda futbol anlamında sahada hiçbir şey yapmadık. Oyuncularımı tanıyamadım. Rakibimiz bizden daha üstündü. İlk yarının son dakikaların da golü de buldular" dedi.

İkinci yarıya bütün olumsuzlukları kenara bırakarak sahaya çıktıklarını anlatan Özçelik, "İkinci yarının başlarında penaltıdan da olsa beraberliği yakaladık. Golden sonra baskı kurduğumuz anlarda kalemizde penaltıda ikinci golü gördük. Kalecimiz ve takım kaptanımız oyundan atıldı. Son 25 dakika da 9 kişi oynamak zorunda kaldık. 9 kişi kaldıktan sonra penaltı golüyle 2-2'yi yakaladık. 90+3'de Cihan,90+5'te Emre ile iki gol kaçırdık. Yine istediğimiz 3 puanı alamadık" diye konuştu.

Aksilik ve olumsuzluklara rağmen 2.yarıda oyuncularının gösterdiği mücadeleden dolayı memnun olduğunu ifade eden Özçelik, "Oyuncularımın gösterdiği insan üstü mücadeleyi tebrik ediyorum. Soğuk havaya rağmen bizi desteklemeye gelen seyircilerimize de teşekkür ediyoruz. Didim Belediyespor ile aramızdaki puan farkı açılıyor. Ancak, biz pes etmeyeceğiz. İnanmayan oyuncularla devre arasında yollarımızı ayırıp, yolumuza inananlarla devam edeceğiz. Pes edersek başaramayız" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik: 'Pes Edersek Başaramayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement