Özçelik: "Rakibimize Saygı Duyduk" - Son Dakika
Yerel

Özçelik: "Rakibimize Saygı Duyduk"

Özçelik: "Rakibimize Saygı Duyduk"

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından İncirliova Belediyespor’un antrenörü Recep Özçelik, maç öncesi, sırası ve sonrasında rakiplerine saygı duyduklarını belirtti.

03.02.2014 18:15

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından İncirliova Belediyespor'un antrenörü Recep Özçelik, maç öncesi, sırası ve sonrasında rakiplerine saygı duyduklarını belirtti.

Rakiplerinin skor anlamında zor günler geçirdiğini, müsabakadan önce 3 oyuncusunun cezasının bittiğini hatırlatan Özçelik, "Her müsabakada olduğu gibi ıspartaspor müsabakasında da müsabaka öncesi,sırası ve sonrasında rakibimize saygı duyduk.Rakibimiz skor anlamında zor günler geçiriyordu. Rakibimizin tempo ritim anlamında sıkıntı yaşayacağını düşünüyorduk ve müsabakaya tempolu başlayarak bu durumu avantaja çevirdik" dedi.

Kendileriyle birlikte rakiplerinin de kazanmaya devam ettiğini hatırlatan Özçelik, "Gerçekçi olmak gerekirse, şu anki durumda Didim Belediyespor veya Çine Madranspor'u geçersek, play off oynama ihtimalimiz oluşabilir. Çine Madranspor ve Didim Belediyespor"da ligi ilk 2'de bitirip 3.Lig'e çıkabilecek kadro kalitesi var. Hal böyle olunca, onları yakalamamız zor gibi gözükse de imkansız. Geçen sezonda zor gözüken bir durumu başarmıştık. Bu sene de bunun için lig sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyuncularımız da zor gözüken bu durumu gerçekleştirebileceklerine inanmış durumdalar" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özçelik: 'Rakibimize Saygı Duyduk' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement