Bursa Özel İdaresinden Eğitime Destek - Son Dakika
Yerel

Bursa Özel İdaresinden Eğitime Destek

Bursa Özel İdaresinden Eğitime Destek

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Gemlik'te Manastır mevkiine Özel İdare tarafından yaptırılan Cumhuriyet İlkokulu inşaatını gezdi.

03.12.2013 18:25  Güncelleme: 18:33

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Gemlik ilçesinde Manastır mevkiine Özel İdare tarafından yaptırılan Cumhuriyet İlkokulu inşaatını gezdi.

Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz ile birlikte 32 derslikli ve bin metrekarelik taban alana yapılan okul inşaatında incelemelerde bulunan Çelik, Orhangazi Caddesi'ndeki Marmarabirlik eski depolarının olduğu yere de ortaokul yapılacağını müjdeledi. Cumhuriyet Mahallesi'nde hayırsever işadamı Ali Kütük tarafından yaptırılan Ali Kütük Ortaokulu inşaatı ve GTSO Gazi İlkokulu'nu da inceleyen Bilal Çelik, kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle ilçenin derslik ihtiyacını gidermek için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet İlkokulu'nun deprem riski sebebiyle yıkılacağını hatırlatarak, hemen yanına yapılan yeni okulun inşaatının 2014-2015 eğitim ve öğretim sezonuna yetiştirileceğini bildirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Özel İdaresinden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement