Parlak Sanayi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Parlak Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Parlak Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Alaattin Parlak Diyarbakır Sanayi sitesi esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu.

15.05.2015 19:22

Diyarbakır Milletvekili Adayı Alaattin Parlak İl Gençlik Spor Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışanların kandilini kutladı. Ardından Seyran tepe Caddesi ve Diyarbakır Elazığ Karayolu üzerinde bulunan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Parlak'a çok sayıda Ak Partili eşlik etti.

Yürüyüş güzergahı boyunca karşılaştığı vatandaşları da selamlayıp hal hatır soran Parlak'a Esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti olarak, esnafı sadece seçimden seçime hatırlayan değil her zaman onların yanında olan bir zihniyete sahip olduklarını ifade eden Parlak şöyle Konuştu:

"Halkımızın arasından da hiç çıkmadık. Bir taraftan Diyarbakır'a büyük yatırımların kazandırılması için gecemizi gündüzümüze kattık. Yeni dönemde de inşallah, Diyarbakır halkının takdiriyle, yeni hizmetlere damga vuracağız. Daha güçlü bir şehir hedefimiz var. Halkımızın ilgisi de bunu gösteriyor, Allah bu ilgi ve teveccühe layık olmayı nasip etsin. Yeni dönemde Diyarbakır'ın geleceği parlak"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Parlak Sanayi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement