Projelerdeki Başarılar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Projelerdeki Başarılar Ödüllendirildi

Projelerdeki Başarılar Ödüllendirildi

Fatsa Kaymakamlığı 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle yıl içerisinde sosyal, kültürel, kültürel, sportif ve proje yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve proje koordinatörlerini plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

12.06.2014 17:05

Fatsa Kaymakamlığı 2013-2014 eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle yıl içerisinde sosyal, kültürel, kültürel, sportif ve proje yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve proje koordinatörlerini plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen programa Kaymakam Bekir Atmaca, Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Gödek, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca programda yaptığı konuşmada 2013-2014 eğitim-öğretim yılında ilçemizde gerek sportif, gerek kültürel, gerek sanatsal alanlarda ve proje alanlarında başarı gösteren öğrencileri tebrik ettiğini belirterek, "Bir eğitim öğretim yılını daha kazasız belasız bitirmek üzereyken maalesef 3 gün önce bir trafik kazasında genç bir öğrenci kızımızı kaybettik, ben bu kızımızın ailesine ve sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyorum, kızımızı da buradan rahmetle anıyorum. Tabi bu gibi kazaların olmasını hiç kimse istemez bizlerde istemeyiz demek ki trafikle ilgili kurallara uymamız gerekiyor, bunu bir kere da buradan acı bir şekilde öğrenmiş olduk. 'Marifet iltifata tabidir' diye bir sözümüz var, okullarımızda öğrencilerimiz yıl içersinde çok güzel çalışmalar yaptılar, hem spor alanında, hem kültürel alanda hem proje alanlarında öğrencilerimiz gerçekten ilimizi ilçemizi gururlandıracak dereceler kazandılar. Bunların başında Aslancami İlkokulu ve Ortaokulumuz geliyor. Aslancami İlkokulu ve Ortaokulumuz 'Bu Benim Eserim' yarışmasında Türkiye birinciliği elde ettiler, kendilerini yürekten tebrik ediyorum. Bu bizi gerçekten gururlandıran bir olay, emeği geçen proje öğretmenlerine ve öğrenci kardeşlerimize bir kere daha tebrik ediyorum yine öğrencilerimizin sportif alanlarda bölgesel anlamda ciddi dereceleri var. Bu başarıda emeği geçen idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizin her zaman yanında olan velilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün vereceğimiz ödüller teşvik anlamına geleceği için bundan sonra da yapılacak faaliyetler de çocuklarımızı ateşleyecektir" dedi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ödül töreninde, bu benim eserim proje yarışmasında, tekvando dalında, okullar arası yıldız kros yarışmasında, atletizm yarışmalarında, yıldızlar ve gençler serbest ve grekoromen güreş yarışmasında, çocuk ve çevre konulu resim yarışmasında, sosyal bilimler olimpiyatında, anaokulları anasınıfları arası tasarruf konulu resim yarışmasında, ilkokullar arası tasarruf konulu resim yarışmasında, ortaokullar arası tasarruf konulu şiir yarışmasında, ortaöğretim okullar arası tasarruf konulu şiir yarışmasında, ilkokullar arası bir kitapta sen anlat yarışmasında, ortaokullar arası bir kitapta sen anlat yarışmasında, ortaöğretim okulları arası bir kitapta sen anlat yarışmasında, ortaöğretim okulları sahne sanatları yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol mensupları tarafından takdim edildi ve program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Projelerdeki Başarılar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement