PTT 1. Lig - Son Dakika
Yerel

PTT 1. Lig

PTT 1. Lig

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Torku Konyaspor maçına ilişkin, "Son dakika bulduğumuz gol, kaybettiğimizi yeniden bulmanın sevincini yaşattı" dedi."Kazanamamanın"...

04.03.2013 16:00

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, kendi sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Torku Konyaspor maçına ilişkin, "Son dakika bulduğumuz gol, kaybettiğimizi yeniden bulmanın sevincini yaşattı" dedi.

Yılmaz AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor maçında son dakika buldukları golle sahadan 1-1 berabere ayrıldıklarını hatırlatarak,

"Kazanamamanın üzüntüsünü yaşarken kaybetmemiş olmanın da buruk sevinci yaşıyoruz. Ligde üst sıralara yükseklek için bu maçı mutlaka kazanmak istiyorduk. İki takımında sahada mücadelesi yüksek tempolu ve seyre değer bir karşılaşma ortaya koydu. Son dakikada gelen beraberlik golü tabiri caizse kaybettiğimizi tekrar bulmanın sevincini yaşattı" diye konuştu.

Oynadıkları oyunun hakkının beraberlik olmadığını ifade eden Yılmaz, "Ligde her hafta birbirinden zor maçlara sahne oluyor. Artık Kayseri Erciyesspor maçına konsantre olmamız gerekiyor. Üst sıralara yükselmek için mücadelemize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Torku Konyaspor maçının 2. yarısında 15 yaşındaki Kemal Bayraktar'ın oyuna girmesinin ve iyi bir performans ortaya koymasının kendileri açısından mutlu edici olduğunu ifade eden Yılmaz, tribünleri dolduran tüm taraftarlara da teşekkür etti.

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement