Ramazana Özel Halk Pazarı - Son Dakika
Yerel

Ramazana Özel Halk Pazarı

Ramazana Özel Halk Pazarı

Edirne’nin Keşan ilçesinde Ramazan ayında esnafı desteklemek ve vatandaşların iftar sonrası vakit geçireceği Ramazan Halk Pazarı Kurulacak.

11.06.2016 12:48

Edirne'nin Keşan ilçesinde Ramazan ayında esnafı desteklemek ve vatandaşların iftar sonrası vakit geçireceği Ramazan Halk Pazarı Kurulacak.

Keşan'ın en büyük parkı olan ve halkın iftar sonrası zamanını geçirdiği Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde kurulacak Halk Pazarı, gece geç saatlere kadar açık kalacak. Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yüksel, yaptığı açıklamada, Keşan Belediyesi ile Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası işbirliğinde Ramazan Ayı boyunca Mehmet Gemici Cennet Bahçesi karşısında "Ramazan Halk Pazarı" kurulacağını bildirdi.

Ramazan Bayramı sonuna kadar açık kalacak Ramazan Halk Pazarı'nın, Lunapark'ın karşısındaki alanda kurulacağını bildiren Yüksel, konu hakkında gerekli izinlerin alındığını ifade etti. İsmail Yüksel, vatandaşların iftardan sonra alışveriş yapma imkanına kavuşacakları ferah bir alan oluşturduklarını dile getirerek Keşanlılar ile bölge halkını Ramazan Bayramı sonuna kadar Ramazan Halk Pazarı'nda alışveriş yapmaya davet etti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazana Özel Halk Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement