Refiye Yılmaz'ın Tedavi Süreci - Son Dakika
Yerel

Refiye Yılmaz'ın Tedavi Süreci

Refiye Yılmaz\'ın Tedavi Süreci

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Gardner sendromu" hastası Yılmaz'ı ziyaret etti Müezzinoğlu: "Refiye kızımızı gerçekten fevkalade iyi gördüm. Ümit ettiğimden daha iyi gördüm. Morali iyi, motivasyonu iyi, hayata tutunması son derece güçlü"

22.03.2014 17:56

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlık tarafından tedavisi için geçen yıl ABD'ye gönderilen ve 3 gün önce Tekirdağ'a dönen "Gardner sendromu" hastası Refiye Yılmaz'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut ile Yılmaz'ın evine giden Müezzinoğlu, burada Yılmaz ve ailesiyle bir süre görüştü.

Müezzinoğlu, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılmaz'ın sağlık durumunu iyi gördüğünü belirterek, "Refiye kızımızı gerçekten fevkalade iyi gördüm. Ümit ettiğimden daha iyi gördüm. Morali iyi, motivasyonu iyi, hayata tutunması son derece güçlü" diye konuştu.

Müezzinoğlu, Yılmaz'ın 4 önemli tıbbi operasyon geçirdiğini anımsattı. Doktorunun Yılmaz'ı, 3 haftalık ortam değişikliğiyle adaptasyonunu gözlemleyebilmek adına ülkesine, evine gönderdiğini ifade ederek, şunları anlattı:

"3 hafta sonra tekrar dönecek ve son ameliyatı muhtemelen mayıs gibi planlanıyor. İnşallah son ameliyatını da olacak ondan sonra eylül, ekim gibi ülkemize dönecek. Biz, tabii bu kızımız, evladımız gibi, bu ülkenin, bu milletin bir evladı. Allah, annesine, babasına bağışlasın, sevdiklerine bağışlasın ama millet olarak da devlet olarak da yanında olmanın onurunu mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde tedavisi sonlanacak ondan sonra da takipte olacağız." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Refiye Yılmaz'ın Tedavi Süreci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement