Rektör Çakar Global Girişimcilik Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Rektör Çakar Global Girişimcilik Haftasını Kutladı

Rektör Çakar Global Girişimcilik Haftasını Kutladı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, “Düzce Üniversitesi olarak girişimci, potansiyellerinin farkında olan öğrenciler yetiştirerek gelecekte ülkemizin kalkınmasını daha da güçlenmesini umuyorum” dedi.

16.11.2016 12:09

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, "Düzce Üniversitesi olarak girişimci, potansiyellerinin farkında olan öğrenciler yetiştirerek gelecekte ülkemizin kalkınmasını daha da güçlenmesini umuyorum" dedi.

Rektör Çakar, yayınladığı mesajında "Global Girişimcilik Haftası pek çok ülkede kutlanan yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden bir kampanyadır. Global Girişimcilik Haftasında; kendini ulusal veya uluslararası bazda kanıtlamış girişimciler, ülkemizin saygın iş adamları, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar ülke genelinde yapılan etkinliklerle gençlerle buluşarak, girişimcilik bilincini oluşturmakta, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve tecrübelerini paylaşmaktadır. Düzce ili ve çevresinin sürdürülebilir kalkınmasına öncülük eden; yenilikçi, girişimci, evrensel bilgi ve değer üreten bir üniversite olarak, her yıl girişimcilik adına Düzce'nin değerli iş adamlarını öğrencilerimizle buluşturan Üniversitemiz, girişimcilik fikrini profesyonel yöneticiler ve uzmanların katıldığı etkinliklerle tüm öğrencilerimize aşılamakta kendilerini keşfetmeleri ve gelecek adına hedefler koymalarını sağlamaktadır. Düzce Üniversitesi olarak girişimci, potansiyellerinin farkında olan öğrenciler yetiştirerek gelecekte ülkemizin kalkınmasını daha da güçlenmesini umuyor ve Global Girişimcilik Haftasını kutluyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Çakar Global Girişimcilik Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement