Rektör Güvenç'ten Kampuslara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Güvenç'ten Kampuslara Ziyaret

Rektör Güvenç\'ten Kampuslara Ziyaret

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, üniversite kampuslarında incelemelerde bulundu.

06.03.2014 11:55

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, üniversite kampuslarında incelemelerde bulundu.

Kampuslarda incelemeler yapan Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'e Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Nuh Uçar ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Deniz Koç da eşlik etti.

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, "Üniversite olarak 2008-2014 yıları arasında yaptığımız çalışmalarla bugün 3 kampusa sahibiz. Bunlar; Mehmet Sanlı Mahallesi'ndeki Merkez Kampus, Karataş Mahallesi'ndeki Karataş Kampusu ve Mercidabık Mahallesi'ndeki Mercidabık Kampusu'dur. Üniversite olarak kampus ve şehir üniversitesi modellerinin avantajlarını barındıran, şehrin içinde Şehir-Kampus Üniversitesi özelliği taşıyoruz" dedi.

Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, inceleme ziyaretlerine ilk olarak Merkez Kampus'taki spor tesislerinden başladı. Yüzme havuzu, halı sahalar, basketbol sahaları ve tenis kortunda yapılan incelemeler sırasında Rektör Güvenç, spor tesislerinden yalnızca öğrencilerin ve personelin değil, Kilis halkının da yararlanabileceği bilgisini verdi.

Rektör Güvenç ve beraberindekiler, ikinci olarak üniversiteye yeni kazandırılan ve üniversitenin 3. kampusu olan Mercidabık Kampusu'nu ziyaret etti. Rektör Güvenç, kampusa yapılacak olan Ziraat Fakültesi binası ile Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (TUAM) projelerini inceledi.

Son olarak Karataş Kampusu'na giden Güvenç, burada öğrencilerle karşılaştı ve onlarla kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Rektör Güvenç, Karataş Kampusu'nda bulunan eski hastane binasının yıkıldığını yerine yeni bir fakülte binası ve öğrenci yemekhanesi yapılacağını açıkladı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Güvenç'ten Kampuslara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement