Şanlıurfa Piazza'da 'Güzellik Festivali' - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Piazza'da 'Güzellik Festivali'

Şanlıurfa Piazza\'da \'Güzellik Festivali\'

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Tekin Acar Cosmetics'in geleneksel hale gelen güzellik festivali yoğun ilgi gördü.

16.11.2013 11:44  Güncelleme: 11:47

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, Tekin Acar Cosmetics'in geleneksel hale gelen güzellik festivali yoğun ilgi gördü. 8-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Makyaj Günleri, çok renkli geçerken, indirimler ve sürprizler hesaplı alışverişi adeta taçlandırıyor.

Este Lauder markasına özel yüzde 15 indirimin de uygulandığı Tekin Acar'da ayrıca, paket satışlarla daha avantajlı alışveriş yapan kadınlar, evlerine mutlu dönüyorlar. Türkiye'nin en iyi makyaj ustalarının da ücretsiz makyaj yaparken, makyajın incelikleri konusunda kadınları bilgilendirdiği etkinlik Ş.Urfa Piazza'da adeta bayram havası yaşattı.

Belirli günlerle sınırlı kampanyalardan faydalanan ziyaretçiler, dünya markası ürünleri en uygun fiyatla alırken, ücretsiz cilt bakım hizmetiyle de pırlı pırıl bir cilde kavuşuyor. Uzmanlar, cilt bakımı yaptıkları kadınları bakım ve makyaj konusunda da bilgilendirerek, daha güzel görünmenin sırlarını veriyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Piazza'da 'Güzellik Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement