Saadet Partisi Adayı: Kan Üzerine Siyaset Yapılıyor. - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Adayı: Kan Üzerine Siyaset Yapılıyor.

Saadet Partisi Adayı: Kan Üzerine Siyaset Yapılıyor.

Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı İbrahim Güneş, Ankara katliamına değinerek, kan üzerine siyaset yapıldığını söyledi.

19.10.2015 07:40

SP'li Güneş: "1 Kasım, kanımız üzerine siyaset yapanların sonu olsun"

100'ün üzerinde insanın ölümüne neden olan Ankara katliamıyla kan üzerine siyasetin yapıldığının netleştiği bir seçim yaşadıklarını ifade eden Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı İbrahim Güneş; "Bir makam uğruna, sen ben kavgasına kanı dökülen halkımızın, 1 Kasım'da kanımız üzerine siyaset yapanların sonunu getirmesini istiyoruz" dedi.

İKTİDAR HIRSIYLA GÖZLERİNİ KIRPMADAN KATLİAM YAPIYORLAR

Makam, mevki uğruna iktidar hırsıyla gözlerini kırpmadan artık katliama varan eylemler yapıldığını belirten Saadet Partili Güneş; "Kendi hegemonyalarını kurmak amacıyla, bugüne kadar bütün hile ve oyunları oynayan mevcut kimi parti ya da partiler, halkımızı hep aldatarak bugüne geldiler. Barış, kardeşlik, demokrasi, insan hakları gibi kavramlarla insanlarımızın duygularıyla oynadılar. Sonuçta slogandan öteye geçmeyen ve yapılan kirli işbirliklere kılıf olarak kullanılan bu argumanlar, bundan böyle hiç kimseyi yanıltmasın. Ankara katliamı, kan üzerine geliştirilen kirli siyaseti net olarak ortaya çıkarmıştır" şeklinde beyanatta bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Adayı: Kan Üzerine Siyaset Yapılıyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement