Saadet Partisi 'Darbe Girişimi'ni Kınadı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi 'Darbe Girişimi'ni Kınadı

Saadet Partisi \'Darbe Girişimi\'ni Kınadı

Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan, vatan hainlerinin halkın iradesine darbe girişiminde bulunmaya teşebbüs ettiğini hatırlatarak, "Halk tankları ezmiştir" dedi.

16.07.2016 21:28

Dün akşam yapılan darbe girişimini değerlendiren Saadet Partisi İl Başkanı ve GİK Üyesi Fesih Bozan, Bazı vatan hainlerinin halkın iradesine darbe girişiminde bulunmaya teşebbüs ettiğini hatırlatarak, "Halk tankları ezmiştir" dedi.

Halkın İradesi Vazgeçilmez Bir Unsurdur

Halkın iradesinin vazgeçilemez bir unsur olduğunu ifade eden Bozan, Gerekçesi ne olursa olsun hiç bir darbe girişimini Saadet Partisi olarak kabul etmiyor ve karşısındayız. Bu milletin demokrasi, aklıselim ve sağduyu ilke çözülemeyecek hiç bir problemi yoktur. Milli iradenin, üzerinde hiç bir gücü kabul etmiyoruz" dedi.

Dış Mihraklar Hiç Durmuyor

Bozan, maalesef bugüne kadar bu ülkenin bu millet'in darbelerden ve diş mihrakların maşası olan darbecilerden çok çektiğini belirterek, "Bir avuç dış bağlantılı vatan hayininin milletin önünü kesme, teşebbüsü başarılı olmamış ve olamayacaktır. Geçmişteki bütün darbelerin ülkemiz ve milletimize hep zarar verdiği, ülkemizi geri götürdüğü ve ülkemizin tarihine ve halkımızın hafızasına kara birer leke olarak kaldığı herkesçe kabul edilen bir gerçektir. Halkın iradesiyle seçilmiş olan iktidar, kim ve hangi görüşte olursa olsun ancak yine halkın iradesi tarafından değiştirilebilir" diye konuştu.

Saadet Partisi Millet İradesinin Yanındadır

Bozan, şöyle dedi: "Şiddet ve darbelerle bunun değiştirilmesi teşebbüsüne Saadet Partisi olarak karşıyız telin ediyor ve meşru iktidarın ve milletimizin yanındayız. Bu tür acıların ve karanlık sayfaların tekrar yaşanmaması dileğiyle, tüm halkımıza geçmiş olsun diyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Saadet Partisi 'Darbe Girişimi'ni Kınadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement