Saadet Partisinden Gürünlüler Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisinden Gürünlüler Derneğine Ziyaret

Saadet Partisinden Gürünlüler Derneğine Ziyaret

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları ve beraberindeki partililer Gürünlüler Derneğine ziyarette bulundu.

27.02.2014 12:02

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları ve beraberindeki partililer Gürünlüler Derneğine ziyarette bulundu.

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Nuh Tosun, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı ve beraberindeki partililer Kayseri Gürünlüler Derneğine ziyarette bulundu. "Dernekler halkımızın yozlaşmasını engelliyor" diyen Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haşim Özçelik "Kayseri sınırlarına giren herkes bizim kardeşimizdir. Burada herkes hizmeti hakkediyor. Biz hemşeri müşteri ilişkisi değil hizmet anlayışıyla çalışacağız ve bütün kardeşlerimize adil doğru bir şekilde hizmet götüreceğiz. İnşallah bu manada Kayserimizin yaşana bilir bir Kayseri olabilmesi için desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Özçelik "Adetlerimizin yaşanabilmesi açısından yöresel vakıflarımız çok önemli, çünkü müthiş bir kültür yozlaşmasıyla baş başayız şu anda. Bizim evlatlarımızı, çocuklarımızı artık anneleri, babaları, neneleri, dedeleri değil televizyondaki diziler yönetiyorlar. Sizlerin varlığı buraların dokuları inşallah kökümüze uygun adetlerin yaşanmasına neden olacak. Bu yönden de cenabı Allah yardımcınız olsun inşallah sayınız artar kültür çalışmalarınıza katkılarınız artar diye düşünüyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Saadet Partisi teşkilatı, Gürünlüler Dernek Başkanı Tacettin Poyraza Necmettin Erbakan'ın hayatında derlenen kitap hediye edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisinden Gürünlüler Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement