Saatçi Ali Efendi Konağı Üniversite Öğrencilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Saatçi Ali Efendi Konağı Üniversite Öğrencilerini Ağırladı

Saatçi Ali Efendi Konağı Üniversite Öğrencilerini Ağırladı

İzmit Belediyesinin Saatçi Ali Efendi Konağı, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

11.03.2014 11:09  Güncelleme: 11:19

İzmit Belediyesi'nin Saatçi Ali Efendi Konağı, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tarihi konak son olarak Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi Kulüp Başkanı İsmail Hakkı Yüksel ve üyelerin katıldığı gecede konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İçinde bulunduğumuz bu mekan atıl vaziyette bulunuyordu. Tarihe olan saygımız gereği burasını alıp kültür sanat faaliyetlerinin yapıldığı merkez haline getirdik" dedi.

İzmit Belediyesi'nin çalışmaları hakkında üniversite öğrencilerine bilgi veren Başkan Doğan, gelecek dönemde hayata geçirilecek projeleri ile İzmit'in İsviçre standartlarına kavuşacağını belirterek, "Bu hedefimiz bazılarına hayal gibi gelebilir. Ancak bu asla hayal değil. Bazılarının hayalleri dahi buna yetmiyor olabilir. Lakin biz bunu gerçekleştirmekte kararlıyız. Bunun için inancımız, gücümüz, bilgimiz tam. Neyi nerede nasıl yapacağımızı biliyoruz" diye konuştu.

Genç odaklı hizmetlere her zaman büyük önem verdiğini ve bu konuda önemli projelere imza attıklarını da söyleyen Başkan Doğan, "Siz gençler benim enerji kaynağımsınız, yol arkadaşımızsınız. Bizler sizlerden aldığımız güçle, enerji ile sizler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bana zaman zaman enerjimin kaynağını soruyorlar. Benim enerjimin kaynağı siz gençlere olan inancımdır, İzmit halkına verdiğim sözdür, bu şehre olan bağlılığım, bu şehre olan sevdamdır. İzmit benim sevdam. İzmit için yapılan her şey bana enerji verir" dedi.

Başkan Doğan'ın kendilerini çok iyi anladığını ve her zaman yanlarında olduğunu dile getiren gençler de, "Başkan Doğan bizlerin bakış açısıyla konulara yaklaşıyor. İzmit'e yaptıkları bunun en büyük kanıtı. Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan İzmitli gençler öğrenciler olarak Başkan Doğan'ın yanındayız ve her zaman destekçisi olacağız" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saatçi Ali Efendi Konağı Üniversite Öğrencilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement