Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Ünverdi'nin Oğlu Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Ünverdi'nin Oğlu Dünya Evine Girdi

Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Ünverdi\'nin Oğlu Dünya Evine Girdi

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi'nin oğlu Zeyni Ünverdi ile Sena Has, görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

24.04.2012 11:34

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi'nin oğlu Zeyni Ünverdi ile Sena Has, görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde (ŞKM) düzenlenen nikah törenine, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü Behçet Şüküroğlu, İşkurumu İl Müdürü Siraç Ekin, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şahinbey Müftüsü Yahya Polat, çok sayıda öğretmen ile çiftin yakınları katıldı. Genç çiftin nikahını Başkan Fadıloğlu kıyarken, Kaymakam Uğur Turan, Mehmet

Aydın, Ekrem Serin ile Dr. Selcan Çorakoğlu ise çifte şahitlik ettiler. Başkan Fadıloğlu, nikah merasimine geçmeden önce nikaha gelen tüm davetlilerin 4027'ye mesaj göndererek eğitime 5 TL katkıda bulunmalarını istedi. Bunun üzerine salonda bulunan davetliler ile protokol üyeleri telefonlarından mesaj yollamaya başladılar.

Vali Erdal Ata'nın göreve geldiği günden itibaren başlattığı eğitim seferberliğine kendilerinin de destek verdiğini söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Vali beyin Gaziantep'te göreve başlamasıyla birlikte, özellikle eğitim alanında bir seferberlik başladı. Biz de başlatılan bu seferberliğe destek vermek amacıyla belediyemizce çeşitli çalışmalarda bulunuyoruz. Belediye Başkanı olmam sebebiyle kıydığım tüm nikahlarda tüm davetlilere ve yeni çiftlere 4027'ye mesaj yollamalarını istiyorum" dedi.

Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyen Kaymakam Uğur Turan ise, "Birlikte mesai yaptığımız ve mesai yapmaktan gurur duyduğum Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdülhalim Ünverdi'nin oğlu Zeyni Ünverdi'nin nikah merasimi gerçekleştirmekten duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah vatanına, milletine ve devletine hizmet edenlerden eylesin. İnşallah bu çiftlerimiz de hayırlı hizmetlerini sürdürürler" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu, şahitler ve davetliler huzurunda genç çiftin nikahını kıydı. Nikah merasiminin ardından Şahinbey İlçe Müftüsü Yahya Polat, yeni çifler için dualar okudu. Tören kokteyle geçilmesiyle son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Ünverdi'nin Oğlu Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement