Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: "Sakaryaspor'a Destek Olmaya Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: "Sakaryaspor'a Destek Olmaya Devam Edeceğiz"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: "Sakaryaspor\'a Destek Olmaya Devam Edeceğiz"

Sakaryaspor'un Antalya kampını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Sakaryaspor'a dün nasıl destek olduysak bugün de destek olmaya devam edeceğiz.

05.01.2012 18:38

Sakaryaspor'un Antalya kampını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Sakaryaspor'a dün nasıl destek olduysak bugün de destek olmaya devam edeceğiz.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor kampını ziyaret etti. Futbolcularla bir araya gelen Başkan Toçoğlu, Sakaryspor'un büyük bir camia olduğunu ve kendilerinin büyük bir kulübün formasını giydiklerini hatırlattı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Erdal Taşkın'la özel bir görüşme gerçekleştiren Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor'a desteklerinin süreceğini dile getirdi. Toçoğlu, "Her zaman olduğu gibi Sakaryasporumuza destek vermeye devam edeceğiz. Bugün bazı sıkıntılar yaşanıyor, bunların farkındayız. Ancak bize düşen de bu sıkıntılar karşısında takımımıza sahip çıkmak ve elimizden geldiğince, makul ölçüler çerçevesinde Sakaryasporumuza destek vermektir. Kulüp Başkanımız Erdal Taşkın'la bir görüşme yaptık ve bu görüşmede Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, Sakaryaspor'a destek vermeye devam edeceğimizi belirttik, hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum; Sakaryaspor'a sadece bizim destek vermemiz de yetmez. Bu şehrin takımına hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

Başkan Toçoğlu'nun kampı ziyaret etmesinin kendileri açısından büyük moral olduğunu dile getiren Sakaryaspor Kulüp Başkanı Erdal Taşkın ise, "Sayın Başkanımız bugün burada bizi yalnız bırakmayarak desteklerini göstermişlerdir. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu ziyaret ve Başkanımızın açıkladığı destek, camiamız için büyük moral olmuştur. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, görüşmelerin ardından Sakaryaspor- Şanlıurfaspor maçını izledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: 'Sakaryaspor'a Destek Olmaya Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement