Sakarya İl Genel Meclisi Hendek'te Hatıra Ormanı Oluşturdu - Son Dakika
Yerel

Sakarya İl Genel Meclisi Hendek'te Hatıra Ormanı Oluşturdu

Sakarya İl Genel Meclisi Hendek\'te Hatıra Ormanı Oluşturdu

Sakarya İl Genel Meclisi Ocak ayı 4.toplantısının ardından toplu olarak meclis tarafından oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirdi.

05.01.2012 17:44

Sakarya İl Genel Meclisi Ocak ayı 4. toplantısının ardından toplu olarak meclis tarafından oluşturulan hatıra ormanında fidan dikimi gerçekleştirdi.

Sakarya İl Genel Meclisi Hendek ilçesine bağlı Yarıca Köyü sınırlarında fidan dikerek hatıra ormanı oluşturdu. Ocak ayı 4. toplantısının ardından toplu olarak hatıra ormanına fidan dikmek için Hendek ilçesine bağlı Yarıca Köyüne giden meclis üyelerini AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Adapazarı Orman Bölge Müdür Yardımcısı Musa Çelebi karşıladı. Fidan dikiminde bulunan meclis üyeleri daha sonra oluşturdukları hatıra ormanı önünde fotoğraf çektirdi.

7 dönüm araziye 30 çeşit 700 adet fidanın dikileceği hatıra ormanı hakkında konuşan İl Genel Meclis Başkanı Oktay Yıldırım, "7 dönüm araziye başta ıhlamur, köknar ve sedir olmak üzere başlıca ibreli ve yapraklı 700 adet fidan dikerek bir hatıra ormanı oluşturduk. Hükümetimizde böyle bir kampanya başlatmıştı, bizde oluşturmuş olduğumuz hatıra ormanı ile destek veriyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya İl Genel Meclisi Hendek'te Hatıra Ormanı Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement