
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem'in iş birliği ile düzenlenecek olan yemekli toplantı ile Sakaryalı muhtarlar sorunlarını SASKİ'ye bildirecek.
SASKİ yöneticileri ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı muhtarları bir araya getirecek toplantı 19 Eylül Çarşamba Günü gerçekleştirilecek.
Toplantıda, SASKİ ile ilgili istek ve çözüm önerileri görüşülecek. Muhtarların kendi bölgeleri ile ilgili taleplerini liste halinde hazırlayarak gelmelerini isteyen Sakarya Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, "Sakarya Büyükşehir Belediyesine bağlı tüm muhtarlarımızın, 19 Eylül 2012 Çarşamba Günü Saat 18.00'de Arya Düğün Salonunda yapılacak olan yemekli toplantıya hazırlıklı olarak katılmalarını istiyoruz" dedi.
Toplantıda SASKİ'nin muhtarlardan alacağı bilgiler doğrultusunda eksiklikleri tamamlaması bekleniyor. - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Sakaryalı Muhtarlar, Sıkıntı ve Sorunlarını SASKİ'ye Bildirecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.