Salihli TSO'nun Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Salihli TSO'nun Ziyaretleri Devam Ediyor

Salihli TSO\'nun Ziyaretleri Devam Ediyor

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ile Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı makamında ziyaret etti.

17.07.2013 12:21  Güncelleme: 12:31

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı, İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ile Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ı makamında ziyaret ederek, seçim süreci ve yeni dönem hakkında bilgi verdi.

14 Haziran'da yapılan seçimle işbaşına gelen Salihli TSO'nun yeni yönetimi, Kaymakam Ertan Peynircioğlu ile tanışma ziyareti gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Süleyman Oral'ın da katıldığı ziyarette Yönetim Kurulu üyelerini tek tek tanıtan Oda'nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, ilçenin üye sayısı en fazla olan sivil toplum örgütü olduklarını kaydetti. Salihli'de işsizliğin, ülkenin diğer yerlerinde de olduğu gibi önemli bir sorun haline geldiğini belirten Yüksel, şöyle konuştu:

"Salihli'de istihdamı artırmanın en iyi yolu, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikalara yenilerini eklemekten geçer. Bunun için de OSB'nin 2. Etabındaki kamulaştırmanın bir an önce yapılması gerekir. Türkiye ve hatta dünyada tanınmış bir marka haline gelen Norm Cıvata'nın Salihli OSB'de iki fabrika birden açma girişim,i bu konuda umut verici bir gelişmedir. Birkaç ay içinde faaliyete geçmesini bekliyoruz. Yurt Konserve de geçtiğimiz günlerde organize bölgede fabrikasının temelini attı ve 7 ay içinde faaliyete geçeceğini ilan etti. Bunlar ilçemiz için iyi gelişmelerdir."

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin bir sonraki durağı Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın makamı oldu. Yönetim Kurulu üyelerini tek tek tanıtarak meslekleri hakkında bilgiler sunan İbrahim Yüksel, "10 yıldır Meclis Üyeliği görevinde bulunduğum Belediye'de kararları yüzde 90 oy birliği ile alıyoruz. Aynı yöntemi Salihli TSO'da da uygulamak istiyoruz." dedi.

Yeni seçilen yönetimin heyecanla işe koyulduğunu belirten Yüksel, şu bilgileri verdi:

"Arkadaşlarım oldukça heyecanlı. Salihli'ye iyi hizmetler yapmak istiyoruz. Salihli'de gelişmeler oldukça iyi. Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni fabrikaların temelleri atıldı, bazıları kısa sürede faaliyete geçecek. Diğer taraftan fakültenin bir an önce açılmasını bekliyoruz. Bu ilçemizin ekonomisini canlandıracaktır." Yüksel, Belediye'nin de katkısıyla Salihli'de Alışveriş Günleri düzenlemek istediklerini kaydederek, bu konuda bilgiler sundu.

Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise, yeni yönetime başarılar dileyerek sözlerine başladı ve "Sanayici ve tüccarı temsil eden iyi bir ekip kurmuşsunuz. Başarılı olacağınıza inanıyorum. Uyum içinde hareket etmek çok önemli" dedi.

Okay, geçtiğimiz yıl Salihli TSO'nun organize ettiği Alışveriş Günleri'ne destek verdiklerini hatırlatarak, yeni organizasyonu da desteklemeye hazır olduklarını vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli TSO'nun Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement