Salman'dan Başkan Çatan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Salman'dan Başkan Çatan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Salman\'dan Başkan Çatan\'a \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

26.01.2014 16:14

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) Başkanı Mustafa Salman, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulu'na tek liste halinde girip güven tazeleyen ve yeniden başkanlığa seçilen Tahsin Çatan'ı ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan ESOB Başkanı Mustafa Salman, "İlk başta Kahta'daki tüm esnaf kardeşlerimi birlik ve beraberliklerinden dolayı kutluyorum. Kahta tarihinde oda seçimleri ilk defa tek liste halinde yapıldı. Bu esnaflarımızın birlikleri ve Başkan Tahsin Çatan'a olan teveccühlerinden kaynaklanıyor. Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanlığı olarak bizler de üzerimize düşen görevi yapıp, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na her türlü konuda yardımcı olmaya hazırız. Tekrar başkanımızı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan ise, yaptığı açıklamada, "Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman'a nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim öncesi, seçimde ve seçim sonrası bizleri yalnız bırakmadılar. Seçimle alakalı her konuda birlik başkanlığı olarak bizlere yardımcı oldular. Şahsım ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salman'dan Başkan Çatan'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement