Samsat'ta 15 İşçi İstihdam Edilecek - Son Dakika
Yerel

Samsat'ta 15 İşçi İstihdam Edilecek

Samsat\'ta 15 İşçi İstihdam Edilecek

Samsat Kaymakamı Recai Karal, İş-Kur'un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 15 kişinin istihdam edileceğini belirtti.

21.06.2012 17:30

Samsat Kaymakamı Recai Karal, İş-Kur'un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 15 kişinin istihdam edileceğini belirtti.

Samsat Köylere Hizmet Birliği ile Adıyaman İşkur Müdürlüğü'nün müşterek yürüttükleri 'Toplum Yararına Çalışma Programı' (TYÇP) kapsamında hazırlanan proje ile 15 kişinin 6 ay süre ile istihdam edilecek. Müracaatların 25 Haziran tarihine kadar Samsat Belediye Başkanlığında bulunan İş- Kur görevlisine yapılabilecek. 28 Haziran Perşembe günü saat 13.30'da ise Cumhuriyet Konferans Salonu'nda noter huzurunda kuraların çekilişi yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Samsat Kaymakamı Recai Karal, "Bu işçilerin, Kaymakamlığımızca ilçede park alanlarının düzenlenmesi ve çevresinin ağaçlandırılması, çimlendirilmesi ile bu yerlerde yapılacak. Bina bakım onarım iç ve dış temizliği çalışmalarında iş gücünden faydalanılması, yapılan ağaçlandırma çalışmalarında çapalama, sulama ve koruma çalışmaları, piknik ve mesire alanlarının temizlenmesi ve bakımı, sosyal ve sportif tesislerin temizlik, bakım ve bekçilik hizmetleri ve benzer iş ve işlemlerinde çalıştırılması amaçlanmaktadır. 15 işsiz vatandaşımızın 6 ay gibi bir süreliğine de olsa istihdam edilmesi bizleri mutlu ediyor" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat'ta 15 İşçi İstihdam Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement