Samsun Emniyet Müdürlüğünün Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Samsun Emniyet Müdürlüğünün Acı Günü

Samsun Emniyet Müdürlüğünün Acı Günü

Geçirdiği hastalık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren polis memuru Rüstem Özkan için tören düzenledi.

10.05.2014 14:29

SAMSUN (AA)- Geçirdiği hastalık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren polis memuru Rüstem Özkan için tören düzenledi.

Bir süredir yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle özel bir hastanede tedavi gördüğü sırada yaşamını yitiren Canik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Özkan'ın cenazesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinden alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Burada yapılan törende konuşan Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Özkan'ın kentte huzur ve güvenin sağlanması adına önemli görevler üstlendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Vatanın birliği, bölünmez bütünlüğü ve milletin huzurunu can ve mal güvenliğini sağlamak için gerektiğinde ailesine bile yeterli zaman ayıramadan gecesini, gündüzüne katıp 26 yıldır mesai mefhumu gözetmeksizin görevini ifa eden, bu ülkenin kahraman evladı polis memuruz Rüstem Özkan'ın naaşı huzurundayız. Rüstem Özkan, ağır rahatsızlığı neticesinde tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Merhum meslektaşımıza Allah'tan rahmet, saygıdeğer ailesine, tüm yakınlarına emniyet teşkilatımıza sabırlar ve başsağlığı diliyorum."

Törene, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Özkan'ın ailesi yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Aksoy ve Emniyet Müdürü Yavuz, evli ve 2 kız babası Özkan'ın ailesine başsağlığı diledi.

Rüstem Özkan'ın cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Ordu'ya gönderildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun Emniyet Müdürlüğünün Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement