Samsun Piazza'da Lezzetler Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Samsun Piazza'da Lezzetler Yarıştı

Samsun Piazza\'da Lezzetler Yarıştı

Samsun Piazza AVM, ünlü yemek yazarları Elif Korkmazel ve Ayşe Tüter ile lezzet dolu saatlerin yaşandığı ödüllü yemek yarışması düzenledi.

17.01.2014 10:23  Güncelleme: 10:35

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), ünlü yemek yazarları Elif Korkmazel ve Ayşe Tüter ile lezzet dolu saatlerin yaşandığı ödüllü yemek yarışması düzenledi.

Samsun Piazza AVM'nin 1. kat etkinlik alanında düzenlenen etkinlikte, Elif Korkmazel ve Ayşe Tüter mutfak sırlarını ve lezzetin püf noktalarını ziyaretçilerle paylaştı. "Ödüllü Lezzet Günleri" isimli yarışmaya hünerine güvenen kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Pastadan kurabiyeye, börekten tatlı türlerine ve zeytinyağlılara kadar birçok lezzetin sunulduğu yarışmada yemeklerinin sunumu, görüntüsü ve tadına göre en yüksek puan alan Hacer Yılmaz, Sinop mantısı ile birinci, Hatice Alay, su böreği ile ikinci ve Zübeyda Gülaçtı, yaprak sarma ile üçüncü oldu. 5 kişiye de mansiyon ödülü verildi. Mansiyon ödüllerini kazananlar; Asuman Polatoğlu, kısır, Beril Alay, kremalı huni pasta, Havva Yazgı, balkabaklı baklava, Rezza Kalyoncu, sebzeli hamsili mısır ekmeği, Emine Tezgin, nokul oldu. Ayrıca yarışmaya katılan tüm hanımlara ve beylere Piazza AVM tarafından kitap hediye edildi.

Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Yarışmada birinciliği elde eden Hacer Yılmaz 9 parça mercury seramik tencere seti, ikinci olan Hatice Alay 12 kişilik 84 parça baget çatal, kaşık, bıçak seti, üçüncü olan Zübeyda Gülaçtı ise çelik platin elektrikli semaver hediye edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Piazza'da Lezzetler Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement