Sanatçıların Anadolu Buluşması Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sanatçıların Anadolu Buluşması Sürüyor

Sanatçıların Anadolu Buluşması Sürüyor

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde çok sayıda sanatçı ve ünlü ismi bir araya getiren uluslar arası festival sürüyor.

12.08.2013 16:57

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde çok sayıda sanatçı ve ünlü ismi bir araya getiren uluslar arası festival sürüyor.

Sonsuz Şükran Köyü'nün kurulu bulunduğu Çavuş beldesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda festival kapsamında yöreye gelen çok sayıda sanatçı ve grup verdiği konserlerle katılımcılara unutulmaz akşamlar yaşatıyor. Herhangi bir ücret almadan gönüllü olarak Şükran Köyü'ne gelerek etkinliklere katılan ve konserler veren ünlü isimlere katılımlarından dolayı Çavuş Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ve Şükran Köyü'nün Kurucusu Mehmet Taşdiken tarafından katılım belgeleri takdim ediliyor.

Festivalde Aynur Haşhaş, Grup İz, Ah Canım parçasıyla tanınan Ahmet Akkaya, Ersin Perçin, Özgür Gezen-Ali Sürek gibi ses sanatçısı ve gruplar da konser verdi. Etkinlikte ayrıca Akşehir Belediyesi tarafından Konya Geceleri programı düzenlenirken, bu ilçeden gelen folklör ekipleri de gösterileri ile katılımcıları coşturdu. Her gün bir sinema filminin gösterildiği festivalde bölgeye gelen sanatçıların açtığı sergiler ziyaretçi akınına uğruyor. Ayrıca, festival nedeniyle Çavuş'a gelen sanatçıları görmek isteyenler de Sonsuz Şükran Köyü'nü geziyor, kerpiç evleri inceliyor. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanatçıların Anadolu Buluşması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement