Şanlıurfa'da Amatör Takım Nijeryalı Futbolcu Aldı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'da Amatör Takım Nijeryalı Futbolcu Aldı

Şanlıurfa\'da Amatör Takım Nijeryalı Futbolcu Aldı

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Viranşehir Başakspor Kulübü, Nijeryalı futbolcu transferleri ile kentte sporun gündemini belirledi.

23.10.2013 11:57

Şanlıurfa Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Viranşehir Başakspor Kulüp Yöneticileri ve transfer ettikleri Nijeryalı 2 futbolcu ile birlikte Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan'ı makamında ziyaret etti. Başak Spor Takım Başkanı Hamit Eren ve Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu, transferden sonra ilk işlerinin Başakspor'a desteklerinden ötürü Kaymakam Kotan'ı ziyaret etmek olduğunu dile getirdi. Nijeryalı futbolcular Yomi Micheal Bakere ve Oladeji İsmael ise Kaymakam Kotan'ın kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Kotan'la İngilizce diyalog kuran futbolcular kaymakamla sıcak bir sohbette bulundu.

Yapılan transferlerle Başakspor'un daha da güçlendiğini dile getiren Kaymakam Kotan, "Bu yıl Viranşehir Başakspor'dan şampiyonluk bekliyoruz" dedi. Başakspor Takım Başkanı Hamit Eren ise, "Her daim desteklerini esirgemeyen kaymakamımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl Viranşehir'e şampiyonluk coşkusu yaşatacağız. Halkımızın destekleri ile büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu. Heyet daha sonra kaymakamla hatıra fotoğrafı çekti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'da Amatör Takım Nijeryalı Futbolcu Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement