Şanlıurfa'dan Büyük Başarı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Büyük Başarı

Şanlıurfa\'dan Büyük Başarı

12-15 Nisan 2014 tarihinde Sakarya'da yapılan Wushu Modern Taolu de ve Sanda Büyükler Türkiye şampiyonasına katılan Şanlıurfa Wushu Kafilesi, 48 kilo Büyük Erkekler'de Harun Koyuncu ile Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

14.05.2014 09:44

12-15 Nisan 2014 tarihinde Sakarya'da yapılan Wushu Modern Taolu de ve Sanda Büyükler Türkiye şampiyonasına katılan Şanlıurfa Wushu Kafilesi, 48 kilo Büyük Erkekler'de Harun Koyuncu ile Türkiye şampiyonluğunu kazandı.

Böylece, Milli Takım kampına çağrılan sporcu Harun Koyuncu 7 Mayıs'ta Romanya'da düzenlenen Avrupa Büyük Erkekler Wushu şampiyonasında 2.lik derecesi elde ederek Wushu dalında Şanlıurfa'da ilki başardı.

7 Mayıs'ta Romanya'da düzenlenen Avrupa Büyük Erkekler Wushu şampiyonasına 30 ülke binlerce sporcu katıldı. Türk Milli takımından da 55 kişi katılarak 5 adet 1.lik, 10 adet 2.lik elde ederek milli takımımız Türkiye'yi Avrupa Büyük Erkekler Wushu şampiyonasın da 2.lik derecesi elde ettti.

Wushu AÖzcan Güngör yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'da yaklaşık olarak 2 yıldır yaptığımız wushu branşında başarıları elde etmeye başladık. Gençlerden sonra büyüklerde de yakaladığımız başarıyı minik ve yıldızlarda da sürdüreceğiz inşallah. Wushu çalışmalarımızda bize her türlü desteği veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Wushu İl Temsilcisi Emin İzol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tamer Çevik ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci'ye şükranlarımızı sunarız" dedi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Wushu Şanlıurfa'da yeni faaliyete başlayan spor dalıdır. Bu kadar kısa zamanda büyük başarıları elde ettiğimiz için tüm sporcularımızı il temsilcimize ve Wushu Antrenörü Özcan Güngör'e teşekkür ederim. Şanlıurfa'da görüyoruz ki sporcu sayımız her branşta artıyor. Spora gösterdiği ilgi için tüm Şanlıurfa halkına gönülden teşekkür ederim.Her fırsatta belirttiğimiz gibi Şanlıurfa'yı spor şehri yapacağız ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bizi destekleyen başta Sayın Valimiz İzzettin Küçük olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement