Şarkışla'da Tayini Çıkan Kamu Görevlilerine İftar Verildi - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'da Tayini Çıkan Kamu Görevlilerine İftar Verildi

Şarkışla\'da Tayini Çıkan Kamu Görevlilerine İftar Verildi

Kaymakam Gül, tayini çıkanlara plaket ve başarı belgesi ile Şarkışla'ya özgü el dokuması kilim hediye etti.

14.07.2014 01:24

Sivas'ın Şarkışla ilçesinden başka yerlere tayini çıkan kamu görevlilerine iftar verildi.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Vahit Özcan, hakim İsmail Özgül, savcı Zekeriya Alper İnanç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Milli Eğitim Şube müdürleri Cengiz Şenol ve Nimet Galyunoğlu onuruna Şarkışla Öğretmenevi'nde veda yemeği verdi.

Yemekte konuşan Gül, "Burada bulunan herkes bizim dostumuz. Dolayısıyla kimseyi kimseden ayırt etmeden, hep birlikte iftarda bir arada bulunalım dedik" ifadesini kullandı.

Gül, şunları söyledi:

"İlçe Emniyet Müdürümüz, görev yaptığı süre içerisinde çok başarılı çalışmalar yaptı. Hepiniz olayın farkındasınız, Şarkışla bir huzur beldesi, geçmişte de böyleydi, şimdi de böyle, bundan sonrada böyle olacak. Milli Eğitim Şube müdürlerimiz de çok büyük çalışmalar yaptı, onlara da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Hakim, savcılarımızın da istedikleri yerlere tayinleri çıktı, burada görev yaptıkları süre içerisinde çok güzel hizmetler ettiler."

Kaymakam Gül, tayini çıkan personele yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, "Kendilerine bizi ve Şarkışla'yı unutmamaları adına birer plaket, bir de analarının ak sütü olan başarı belgelerini takdim edeceğim" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı da Şarkışla'nın gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ve ilçeden çok memnun ayrıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından, Kaymakam Gül, tayini çıkanlara plaket ve başarı belgesi ile Şarkışla'ya özgü el dokuması kilim hediye etti. Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut da tayini çıkan kamu görevlilerine beldeye özgü hediyeler takdim etti.

Semazenlerin gösteri sunduğu veda yemeğinde, müzik dinletisi sunuldu. Veda yemeğine, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, daire amirleri, şehit aileleri, gaziler, muhtarlar, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'da Tayini Çıkan Kamu Görevlilerine İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement