Şarköy'e İki Yeni Ambulans - Son Dakika
Yerel

Şarköy'e İki Yeni Ambulans

Şarköy\'e İki Yeni Ambulans

Şarköy AK Parti İlçe Başkanı Osman Kurd, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer, Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık, yeni göreve atanan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu kutlamak amacıyla, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli il yönetim, ilçe...

06.02.2013 10:58

Şarköy AK Parti İlçe Başkanı Osman Kurd, Mürefte Belediye Başkanı İlhan Koçer, Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık, yeni göreve atanan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nu kutlamak amacıyla, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli il yönetim, ilçe yönetim ve belediye başkanlarıyla Ankara'ya gittiler. AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, Sağlık Bakanlığı'ndan, Şarköy Devlet Hastanesi'ne 2 adet ambulans gönderileceğini belirtti.

Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Aygün, Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'la birlikte Ankara'ya gittiklerini ifade eden Kurd "Edirne Milletvekilimiz Mehmet Müezzinoğlu'nu, Sağlık Bakanı olarak atanmasından dolayı, Trakya'nın üç vilayeti parti teşkilatı olarak, Ankara'ya gittik. Yaklaşık 500 kişi Ankara Öğretmenevi'nde bir araya geldik. Sayın Bakanımız Müezzinoğlu burada bize bir birifing vererek, taleplerimizi sözlü olarak değil, proje şeklinde kendisine sunmamızı istedi. Bakanımız, Edirne milletvekili olarak, Edirne'ye Fen Lisesi sözü verdiğini, artık sadece Trakya'yı değil, tüm Türkiye'yi ilgilendiren büyük bir sorumluluk altına girdiğini ifade ederek, çok çalışarak sorunların altından kalkacağını bizlere söyledi. Başbakan geçtiğimiz hafta 400 ambulansın dağıtım töreninde konuştu. Bu dağıtılan ambulanslardan 5 adeti Tekirdağ'a verildi. Verilen 5 adet ambulanstan 2 tanesi de Şarköy'e gelecek" dedi.

Ankara ziyaretleri kapsamında, Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ile Özlem Yemişçi'le görüştüklerini ifade eden Kurd "Milletvekilimiz Ziyaeddin Akbulut, yeni hastanenin, Yatırım Planlama Dairesi programına alındığını belirterek, Halk Bankası'nın da yeniden Şarköy'de faaliyete geçmesi için bina ile ilgili araştırma yapılacağını bize söyledi. Milletvekilimiz Özlem Yemişçi, Şarköy sporun çim sahasının yapılması ile ilgili ihaleyi alan şirketin 15 Şubat tarihinde inşaat çalışmalarına başlayacağını söyledi. Ankara ziyaretimiz bizim açımızdan faydalı geçti" dedi.

06.02.2013 10: 34: 44

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarköy'e İki Yeni Ambulans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement