Saydam: "Adayla Yönetimin Arası Bozuk Olursa Seçim Kazanılamaz" - Son Dakika
Yerel

Saydam: "Adayla Yönetimin Arası Bozuk Olursa Seçim Kazanılamaz"

Saydam: "Adayla Yönetimin Arası Bozuk Olursa Seçim Kazanılamaz"

CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam, "Adayla yönetim arası bozuk olursa seçim kazanılamaz. Bunu defalarca söyledik ama bizi dinleyen olmadı ve yerel seçimde birinci parti olan CHP maalesef üçüncü parti durumuna düştü” dedi.

12.05.2014 14:42

CHP Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam, "Adayla yönetim arası bozuk olursa seçim kazanılamaz. Bunu defalarca söyledik ama bizi dinleyen olmadı ve yerel seçimde birinci parti olan CHP maalesef üçüncü parti durumuna düştü" dedi.

Saydam, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basınla biraraya geldi. Görevdeki 4 yılı geride bıraktıklarını belirten Saydam,

seçmen sıfatını kazanmış olan halk ile 3 kez sandık başına gittiklerini söyledi.

30 Mart yerel seçimini kaybetmelerini sebebini açıklayan Saydam, "Yerel seçimde seçmen adaya oy veriyor. CHP adayımız Aslan Küçük'le 4 yıldır sıkıntılarımız vardı. Ama biz yinede sonuna kadar onu destekledik. Seçim yerlerinde biz yönetimle birlikte gezmemizi istemediler. Biz yönetim olarak devamlı suretle dışlandık. Bu dışlanmaya rağmen yine de adayımızın arkasında olduk ve oy istedik. Adayla yönetim arası bozuk olursa seçim kazanılamaz. Bunu defalarca söyledik ama bizi dinleyen olmadı ve yerel seçimde birinci parti olan CHP maalesef üçüncü parti durumuna düştü" dedi.

Yönetimde oldukları 4 yıl boyunca referandum öncesi ve geçirdikleri 2 seçim döneminde Mut'ta girmedikleri sokak, gitmedikleri mahalle ve köy, görüşmedikleri bir tek kişi kalmadığını ifade eden Saydam, "İnsanlara sadece gerçekleri anlatmaya çalıştık" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saydam: 'Adayla Yönetimin Arası Bozuk Olursa Seçim Kazanılamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement