Sazlı Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika
Yerel

Sazlı Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruldu

Sazlı Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruldu

Söke'ye bağlı Sazlı beldesinde yapımı gerçekleştirilecek olan kanalizasyon şebekesi için ilk kazma vuruldu.

03.09.2013 15:34  Güncelleme: 15:39

Söke'ye bağlı Sazlı Beldesinde yapımı gerçekleştirilecek olan kanalizasyon şebekesi için ilk kazma vuruldu.

Sazlı Beldesi kanalizasyon şebekesine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda İhalesi tamamlanan Kanalizasyon Şebekesinin yapımı için ilk kepçe vuruldu. Beş bin nüfuslu beldenin kanalizasyon sorununa çözüm getirecek olan proje kesilen kurbanın ardından start aldı. Düzenlenen törene Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri Muzaffer Şanlı, Ali Dinçer, Faruk Menter, Abdullah Taşdemir, CHP'li Meclis Üyeleri Hasan Göl, Mehmet Şahin ve yüklenici firma Sami Altuğ İnşaat sahibi iş adamı Sami Altuğ katıldı.

Yapımına başlanılan 16 km'lik Sazlı Beldesi Kanalizasyon şebekesinin 2014 yılı Ekim ayında tamamlanacağı ve proje ihale bedelinin 3 milyon 788 Bin TL olduğu öğrenildi.

Beldelerinde kanalizasyon eksikliğinin yıllardır hissedilmekte olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir; "Beldemizin kanalizasyonu yoktu. 2006 Yılında kanalizasyon için ilk çalışmalarımızı başlattık. Beldemizin alt yapı projesi için İller Bankasından % 50'si hibe geri kalanı 15 yıl geri ödemeli 5 Milyon 800 Bin TL kredi tahsis edilmesinin ardından kanalizasyon ihalesine çıktık. Bu gün de ilk kazmayı vurmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz, beldemize hayırlı olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sazlı Beldesinde Kanalizasyon Hattına İlk Kazma Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement