Şehitkamil Belediyesinden Vefa - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil Belediyesinden Vefa

Şehitkamil Belediyesinden Vefa

Şehitkamil Belediyesi başlattığı 'Vefa' projesi kapsamında, Vefa ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hasta ve yaşlı vatandaşların evlerinde bayram temizliği yaptı.

12.10.2013 14:41

Şehitkamil Belediyesi başlattığı 'Vefa' projesi kapsamında, Vefa ekipleri, Kurban Bayramı öncesi hasta ve yaşlı vatandaşların evlerinde bayram temizliği yaptı. Aileler, yapılan hizmetlerden dolayı memnun kaldıklarını dile getirerek, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti.

Vefa ekipleri, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine giderek, bayram temizliği yaptı. Evin bütün kesimini temizleyen ekipler, ailelerin beğenisini aldı. Şehitkamil Belediyesi'nin vermiş olduğu hizmetlerden yararlandıklarını belirten bir yaşlı, "Hasta ve yaşlı olduğum için evin temizliğini yapamıyordum. Önümüzde Kurban Bayramı da olduğu için temizliğe ihtiyacımız vardı. Şehitkamil Belediyesi Vefa hizmetini aradık evin temizliği için iki bayan arkadaş gönderdiler. Sağ olsun bayanlar evimin bütün kesimini temizlediler. Bu vesileyle bayram temizliği de aradan çıkmış oldu. Bize bu hizmeti sunan Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi.

YATALAK HASTALAR VEFA HİZMETİYLE HASTANE SERVİSİ İHTİYACINI GİDERİYOR

Şehitkamil Belediyesi Vefa Hizmeti projesi kapsamında, ilçede yaşayan 70 yaşın üzerinde, kendi yanında çocukları, akrabası olmayan, yalnız yaşayan vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu ihtiyaçlar arasında, evde bakım hizmetleri, ev temizlikleri, kişisel bakımları ve rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görenlerin doktora götürülüp getirilmesi, raporlarının, ilaçlarının alınması yer alıyor. Projede yer alan ekip, Beykent TOKİ'de ikamet eden 1 yıllık yatalak Mehmet Dalkılıç'ı evden alarak hizmet aracıyla önce hastaneye götürdü. Hastanede yapılan muayenenin ardından yaşlı vatandaş yine hizmet aracıyla evine getirildi.

YAPILAN BU HİZMETLER BİZLERİ FAZLASIYLA MEMNUN EDİYOR

Hasta yakını Devlet Dalkılıç, verilen hizmetten dolayı memnun kaldıklarını belirterek, "Eşim 1 yıldır yatalak olduğu için kendi ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Mecburen ben karşılıyorum. Bende yaşlı olduğum için ancak güçlükle yardım edebiliyorum. Eşimin rahatsız olduğu için sık sık hastane işimiz oluyor. Şehitkamil Belediyesi bu konuda yaşlı vatandaşlara çok büyük yardımlarda bulunuyor. Hastane işimiz olduğunda Vefa hizmetini arayarak, araçla gelip bizi evden alıp hastaneye götürüyorlar, tekrar araçla bizi evimize kadar getiriyorlar. Bunun için başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve Vefa Hizmetinde görev yapan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil Belediyesinden Vefa - Son Dakika


Advertisement