Selçuk İp'de Taylak Dönemi - Son Dakika
Yerel

Selçuk İp'de Taylak Dönemi

Selçuk İp\'de Taylak Dönemi

İşçi partisi (İP) Selçuk İlçe Örgütü, hafta sonu yapılan genel kurulda yeni başkanını seçti.

18.02.2013 14:50

İşçi partisi (İP) Selçuk İlçe Örgütü, hafta sonu yapılan genel kurulda yeni başkanını seçti. Tek listeyle gidilen seçimlerde İP Selçuk İlçe başkanlığına Seyfi Taylak seçildi.

Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'nda düzenlenen genel kurula İP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Tugay Şen, parti yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurul toplantısı, İP Genel Başkan Yardımcısı Şen'in konuşması ile devam etti. Kongre sloganlarını "Yaparız" olarak belirlediklerini kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Turgay Şen, "2013 yılı büyük mücadelelere sahne olacak. Bölücü anayasa çalışmaları etrafında kümelenen gayri milli güçler ya ülkemizi bölecek, ya da Atatürk'te birleşen milli güçler yeniden vatanın bütünlüğünü ve birliğini sağlayacak. Biz İP olarak tüm milli güçlerin yeniden Atatürk etrafında birleşerek başaracağına inanıyoruz. Bu inançla kongrelerimizi devam ettiriyoruz" dedi.

Ardından, kongrede aday olmayan mevcut İlçe Başkanı Tanju Beyazıt tarafından okuduğu faaliyet ve mali raporların görüşülmesine geçildi. Raporlar ayrı ayrı oylandı ve oybirliği ile ibra edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Yapılan oylama sonucunda ilçe başkanlığına emekli eğitimci Seyfi Talyak seçildi.

Taylak başkanlığındaki İP Selçuk İlçe Örgütü'nün yeni yönetim kurulu ise, Haluk Rıza Şafak, Sema İnce, Hayrettin Buz, Halil Büyükdağlı'dan oluştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuk İp'de Taylak Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement