Selçuklu Tıp'ta Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Selçuklu Tıp'ta Mezuniyet Coşkusu

Selçuklu Tıp\'ta Mezuniyet Coşkusu

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

29.06.2012 18:34

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı mezunları düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Akgemci, Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Cevdet Altınyazar, Selçuklu Tıp Fakültesi Hastane Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen, Başhekim Yardımcıları, Öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Selçuk Üniversitesi'nde son bir buçuk ayda hemen hemen her gün bir mezuniyet töreni düzenlendiklerini belirterek, "Aynı gün içerisinde 3 farklı ilçemizde 3 mezuniyet töreni düzenlenmektedir. Bu tören rektör olarak katıldığım ilk mezuniyet törenidir. Öğrencilerimden ayrı kalmak istemedim. Ayrıca bu fakültenin öğretim üyesiyim. Bu yüzden sevincinizi bir öğretim üyesi olarak da paylaşmak istedim" dedi. Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi'nin gerek halka verdiği hizmet gerekse diğer fakültelere yaptığı katkıyla adından sürekli söz ettiren bir fakülte olduğunu ifade eden Rektör Gökbel, fakülte öğretim üyeleri ve çalışanlarına fakülteye katkılarından dolayı teşekkür etti. Öğrencilere hayatı her zaman çalışmaktan ibaret görmemeleri gerektiğini belirten Rektör Gökbel, "Kendinize hobi edinin. Çevreniz ve ailenizle yakından ilgilenin. Hayatta hepinize başarılar diliyorum. Fedakarlıkları ile sizleri bugünlere getiren ailenizi de teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Gökbel, dönem birincisi Dr. Rukiye Başpınar'a diplomasını ve hediyesini takdim etti. Dönem ikincisi Dr. Osman Mücahit Tosun'un diplomasını ve hediyesini Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Akgemci verdi. Dönem üçüncüsü Dr. Özgen Yılmaz ise diploma ve hediyesini Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı'dan aldı. Diğer öğrenciler de diplomaları ve hediyelerini protokol üyelerinin ellerinden aldı. Öğrenciler, Selçuklu Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serdar Göktaş eşliğinde hekimlik yemini etti. Diplomaların verilmesinin ardından öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selçuklu Tıp'ta Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement