Selim Kaymakamı'ndan Sydv Müdürü'ne Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Selim Kaymakamı'ndan Sydv Müdürü'ne Başarı Belgesi

Selim Kaymakamı\'ndan Sydv Müdürü\'ne Başarı Belgesi

Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı (SYDV) Müdürü Fikret Çelik'i başarı belgesi ile taltif etti.

14.08.2012 10:08

Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı (SYDV) Müdürü Fikret Çelik'i başarı belgesi ile taltif etti.

Kaymakam Kaya, SYDV Müdürünü başarılı çalışmalarından dolayı kutladığı belirtti.

Kaymakam Mehmet Nuri Kaya; "Vakfımız kendisine gelen periyodik yardım paylarını vatandaşlarımıza en hızlı ve en doğru şekilde ulaştırmakla kalmamış; bununla beraber gerçekleştirdiği projelerle de vatandaşlarımıza yeni iş imkanları sunmuş, ilçemize daha fazla mali kaynağın aktarılmasını sağlamıştır" dedi.

SYDV Müdürü Fikret Çelik'in olumlu kararlarıyla 8 ailenin ilçede işyerini açtığını ifade eden Kaymakam Kaya; "Gerçekleştirilen gelir getirici iş kurma projeleri sayesinde 8 aile kendi işyerlerini kurmuş ve ekonomik hayata aktif olarak katıldı.

'Barınma Projesi' kapsamında 12 ailemize sağlıklı mekanlarda yaşama fırsatı sunuldu. KASDEP Projesi kapsamında 50 aileye toplam

bin 300 damızlık koyun dağıtıldı. Selim İlçemize 1.200.000 TL kaynak girişi oldu. Son olarak 2012 yılı SODES Programı kapsamında Vakfımız 2 yeni projesi ile hem yalnızların yanında olacak hem de üniversite hayali kuran gençlerimize imkanlar sunacak" diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Nebi Kaya; "Görüldüğü üzere Vakfımız sadece kendisine gelen periyodik payları yerine ulaştırmakla kalmamış, ayrıca gerçekleştirdiği projelerle daha fazla kaynağa ulaşmak suretiyle yeni iş imkanları, yeni yaşam mekanları, yeni üretim tesisleri kurmuştur. Bu sayede hem gençlerimizin, hem yaşlılarımızın ve

hem de müşkül durumdaki vatandaşlarımızın yanında olduğunu göstermiştir. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarımı canı gönülden kutluyor, mütevelli heyeti üyelerimize desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra Selim Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Fikret Çelik'e göstermiş olduğu başarıları çalışmalardan dolayı başarı belgesi verdi. Kaymakam Kaya, Çelik'e başarılı çalışmalarının devamı etmesi temennisinde de bulundu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selim Kaymakamı'ndan Sydv Müdürü'ne Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement