Silvan'daki Köylerde Temizlik Çalışması - Son Dakika
Yerel

Silvan'daki Köylerde Temizlik Çalışması

Silvan\'daki Köylerde Temizlik Çalışması

Silvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mahalle statüsünü alan köylerde ilaçlama ve çevre temizliği çalışmalarına başladı.

04.11.2014 16:16

Silvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, mahalle statüsünü alan köylerde ilaçlama ve çevre temizliği çalışmalarına başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü, 6360 sayılı büyükşehir belediye yasasının hayata geçirilmesiyle birlikte, mahalle statüsü alan köylerde ilaçlama ve çevre temizliği çalışmaları kapsamında Bayrambaşı, Karahacı, İncesu, Kara köy ve Akdere mahallelerinde temizlik çalışmaları başlattı.

Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Yalçın, Silvan İlçe merkezi ve çevresinde bulunan köylerde çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Yasası'nın hayata geçirilmesiyle mahalle statüsü alan köylerde hizmet götürmeye başladıklarını dile getiren Yalçın, şöyle konuştu:

"Çalışmalar kapsamında 1 Nisan 2014 ile 15 Ekim 2014 tarihleri arasında müdürlüğümüz tarafından, halk sağlığını korumak ve yaşanılabilir bir çevre oluşturmak açısından bütün mahallelerimizde periyodik olarak ilaçlama çalışması yapıldı. Ayrıca çevre temizliği konusunda imkanlar dahilinde temizlik çalışmaları yapılmaktadır. Daha temiz ve yaşanılabilir mahalleler oluşturabilmek için mevcut birikmiş çöpler toplanıp bertaraf edilmekte ve diğer mahallelere de gerekli hizmetlerin gitmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Silvan'daki Köylerde Temizlik Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement