Şırnak'ta Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak'ta Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor

Şırnak\'ta Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor
22.02.2026 12:08

Gazipaşa Mahallesi'nde TOKİ projeleriyle konut ve sosyal alan inşaatları sürüyor, cami Bayram'a yetişecek.

Şırnak merkez Gazipaşa Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız sürüyor. AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

TOKİ tarafından hayata geçirilen proje kapsamında mahallede 70 konut, 1 sağlık yaşam merkezi, 2 cami ve taziye evi ile 4 dükkanın inşaatı eş zamanlı olarak devam ediyor. Bölgenin çehresini değiştirmesi beklenen çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerlediği bildirildi. Milletvekili Tatar'ın saha incelemesinde özellikle cami inşaatındaki son durum ele alınırken, yapının Ramazan Bayramında ibadete açılabilmesi için gerekli görüşmelerin gerçekleştirildiği öğrenildi. Çalışmaların hedeflenen tarihe yetiştirilmesi için yoğun mesai harcandığı ifade edildi.

Projelerin tamamlanmasıyla birlikte Gazipaşa Mahallesi'nde modern, güvenli ve sosyal donatı alanlarıyla güçlendirilmiş yeni yaşam alanlarının oluşturulması hedefleniyor. Kentsel dönüşüm hamlesiyle hem konut ihtiyacının karşılanması hem de mahallede sosyal yaşamın canlandırılması amaçlanıyor. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement