Sivas İl Tekvando Şampiyonası Suşehri'nde Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sivas İl Tekvando Şampiyonası Suşehri'nde Yapıldı

Sivas İl Tekvando Şampiyonası Suşehri\'nde Yapıldı

Suşehri Belediyesi tarafından organize edilen Tekvando şampiyonası gerçekleştirildi.

25.08.2013 09:25

Suşehri Belediyesi tarafından organize edilen Tekvando şampiyonası gerçekleştirildi.

Tekvando şampiyonasına Sivas'tan 3 Tekvando spor kulübü katıldı. Şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, "Suşehri Belediyesi olarak gençlerimize büyük önem veriyoruz. Sportif alanda Suşehri'nin gençlerini Türkiye ve Dünya Şampiyonalarında görmek istiyoruz."dedi.

Sel, "Suşehri Belediyesi olarak spor branşlarına geniş kapsamlı yeni atılımlar yaparak alt yapı çalışmalarımızı başlattık bu kapsamda Suşehri Belediyespor futbol takımını kurarak ilk senemizde yenilgisiz şampiyon olup bir üst lige çıktı yine güreş takımımızdaki bir gencimiz il düzeyindeki başarısının ardından bizlere Türkiye 3'üncülüğü madalyası getirerek mutlu etmiştir. Gençlerimiz kendilerine verilen alt yapı hizmetlerini en iyi şekilde alarak daha üst seviyelerde başarılar elde edeceklerine eminiz. Spor branşlarımıza hentbol, voleybol, satranç ve yüzme spor kulüplerimize ilave ettik. Gençlerimizin bu branşlarını en iyi şekilde icra etmeleri adına tesisleşme çalışmalarımızı başlattık bu doğrultuda Suşehri Belediyesi bünyesindeki spor kompleksinin ilk adımlarını önümüzdeki ay atıyoruz. Suşehri Yurt Kur Müdürlüğü ve TOKİ arasındaki alana spor kompleksimizi yaparak gençlerimize iyi imkanlar sağlayacağız tesislerin içerisinde suni çim saha, yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları olacaktır. Yine gençlerimizin hizmetine sunulacak gençlik merkezi çalışmalarımızda Aspasya Parkı Sosyal Tesislerimizin yanında yapılması yönünde planlanmıştır. Sportif anlamda Suşehri gençliği alt yapısını iyi aldığı branşlarda inşallah Türkiye ve Dünya şampiyonalarında bu gençlerimizi görmek en büyük arzumuz olacaktır. Sivas il genelinde her yıl düzenlenen tekvando şampiyonasının ilçemizde yapılması yönünde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Tekvando şampiyonasına Suşehri Kaymakam Vekili Yavuz Gül ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şampiyonada Suşehri Belediye Spor Okulu Tekvando Kulübü, 4 Eylül Sivas Belediye Spor Kulübü, Sivas Gençlik Spor Kulübü ve Tempospor Kulübü Tekvando takımları yer aldı.

Şampiyona sonunda dereceye giren kulüp sporcularına madalyaları verildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas İl Tekvando Şampiyonası Suşehri'nde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement