Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından Sürücülere "Bayram Trafiği" Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından Sürücülere "Bayram Trafiği" Uyarısı

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından Sürücülere "Bayram Trafiği" Uyarısı

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, Ramazan Bayramı öncesi şehirler arası ve şehir içi trafiğe çıkacak araç sürücülerini, olası tehlikelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

24.07.2014 12:51

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, Ramazan Bayramı öncesi şehirler arası ve şehir içi trafiğe çıkacak araç sürücülerini, olası tehlikelere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Topçu, yazılı açıklamasında, sürücülerin mutlu bir bayram geçirmesini diledi.

Özellikle trafik yoğunluğunun arttığı tatilin ilk günü ve tatil dönüşü son gün araç kullanacak sürücülerin her zamankinden daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Topçu, can ve mal kayıpları yaşanabilecek kazalara sebebiyet vermemeleri için uykusuz, yorgun ve alkollü iken araç kullanmamalarını istedi.

Uzun yola çıkacak sürücülerin, sıcaklardan da etkileneceğinden 2-3 saatte bir mola vermesi ve mola aralarında hafif egzersizlerle kan akışlarını hızlandırması gerektiğini ifade eden Topçu, aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlali yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Şehirler arası yolculuk yapacak araç sahiplerinin, yola çıkmadan önce araçlarının bakımlarını yaptırmalarını ve yolda karşılaşabilecekleri aksilikler için önlem almaları gerektiğine değinen Topçu, vatandaşların ağız tadında bir bayram geçirmesini temenni etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından Sürücülere 'Bayram Trafiği' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement