Son Kral"In Takımı Hücumda Etkisiz Kaldı - Son Dakika
Yerel

Son Kral"In Takımı Hücumda Etkisiz Kaldı

Son Kral"In Takımı Hücumda Etkisiz Kaldı

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon gol kralı çıkaran Sivasspor, bu sezon geride kalan 11 maçta rakip fileleri 11 kez havalandırarak maç başına 1 gol ortalamasıyla oynadı Geçen sezonun gol kralı Aatif Chahechouhe, bu sezon 3 gole imza attı.

02.12.2014 11:46

SERHAT ZAFER - Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon gol kralı çıkaran Sivasspor, bu sezon geride kalan 11 maçta gol yollarında pek etkili olamadı. Geçen sezonun gol kralı Aatif Chahechouhe, bu sezon rakip fileleri 3 kez havalandırabildi.

Ligde geçen sezon rakip fileleri 17 kez havalandırarak gol krallığı sevinci yaşayan Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe'nun takımı Sivasspor, bu sezon ligde yaptığı 11 maçta hücumda başarılı bir performans ortaya koyamadı.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde geçen sezonu 53 puanla beşinci sırada tamamlayan ve şampiyon Fenerbahçe'nin (74 gol) ardından 60 golle ligin en fazla gol atan ikinci ekibi olan kırmızı-beyazlılar, bu sezon ise geride 11 haftada ofansif anlamda başarısız bir grafik çizdi.

Carlos'un ekibi, 11 maçın 2'sinden galibiyetle, 3'ünden beraberlikle, 6'sından mağlubiyetle ayrılarak, geçen sezonki 11 haftalık performansının gerisinde kaldı. Geçen sezon 11. hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 22 puan toplayarak üçüncü sırada yer alan Yiğidolar, bu sezon ise aynı periyotta 9 puanla 16'ncı sırada kaldı.

- Geçen sezon aynı periyotta 2 kat fazla gol atmıştı

Ligde geçen sezon ilk 11 maçta 22 gol atıp 13 gol yiyen Sivasspor, bu sezon aynı dönemde rakip fileleri 11 kez havalandırıp kalesinde 17 gole engel olamadı.

Geçen sezon ilk 11 haftada maç başına 2 gol ortalaması yakalayan Sivas temsilcisi, bu sezon ise aynı periyotta maç başına 1 gol ortalamasıyla oynadı.

Gol kralı Chahechouhe'dan 3 gol

Sivasspor formasıyla geçen sezon ligin ilk 11 haftasında 9 gol atma başarısı gösteren ve sezon sonunda 17 golle krallık unvanını elde eden Aatif Chahechouhe, bu sezon 11 haftada rakip fileleri sadece 3 kez havalandırabildi.

Gole dönük orta saha oyuncusu Chahechouhe'yu ikişer golle Portekizli stoper Manuel da Costa ve Nijeryalı forvet John Utaka takip etti. Kırmızı-beyazlılarda, bu sezon geride kalan haftalarda Hakan Arslan, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz ve Ahmet Aras da rakip fileleri birer kez havalandırdı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Son Kral'In Takımı Hücumda Etkisiz Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement