Sönmez: "Yüreğir Gelişime Açık Bir Bölge" - Son Dakika
Yerel

Sönmez: "Yüreğir Gelişime Açık Bir Bölge"

Sönmez: "Yüreğir Gelişime Açık Bir Bölge"

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Yüreğir’in gelişime açık bir bölge olduğunu söyledi.

13.05.2014 10:55

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Yüreğir'in gelişime açık bir bölge olduğunu söyledi.

ADSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Günaydın, Barış Kaan Ekmen ve Mustafa Öncül'le birlikte ikinci kez göreve seçilen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı ziyaret eden Süleyman Sönmez, 'Adana'yı Seviyorum' projesiyle kentin tüm potansiyelini harekete geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Mahmut Çelikcan'ın önemli bir yerel yönetim tecrübesine sahip olduğunu kaydeden Sönmez, ADSİAD'ın Karşıyaka Endüstri Meslek Lisesi'nde 'Marka Okul' projesi yürüttüğünü belirterek, "Kalifiye personel yetişmesine imkan sunan okulumuza ADSİAD olarak tüm desteğimizi sunuyoruz. Yüreğir'de bulunan okulumuzda önümüzdeki günlerde Yüreğir Belediyesi ile ortak bir çalışma yürütmek istiyoruz" dedi.

ADSİAD'ın Adanalılık ruhunun ve Adanalılık aidiyetinin geliştirilmesine yönelik çalışma yürüttüğünü hatırlatan Sönmez, "Göçle gelen insanlarımızı kent ekonomisine entegre etmek ve Adanalılık ruhunu geliştirmek istiyoruz. Birçok üye işyerimizin bulunduğu Yüreğir'in daha fazla gelişimi için ADSİAD ailesi olarak ortak projeler yürütmeye hazırız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise ADSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Sivil toplum örgütlerinin yerel yönetimlere katkısının fazla olduğunu belirten Çelikcan, "Sivil toplum örgütleriyle yerel yönetimlerin frekansı uyuşursa yapılamayacak iş kalmaz. Kültür evlerinde 27 kuruluşla iş yapıyoruz. ADSİAD'la da sosyal paylaşım projeleri konusunda işbirliğine hazırız. Başarılı çalışmalar yürüten ADSİAD'ın Adana için daha güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sönmez: 'Yüreğir Gelişime Açık Bir Bölge' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement