Sp'li Fesih Bozan'dan Siyasi Partilere Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sp'li Fesih Bozan'dan Siyasi Partilere Bayram Ziyareti

Sp\'li Fesih Bozan\'dan Siyasi Partilere Bayram Ziyareti

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve beraberindeki heyet, siyasi partilere bayram ziyaretinde bulundu.

10.08.2013 12:31

Saadet Partisi (SP) Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan ve beraberindeki heyet, siyasi partilere bayram ziyaretinde bulundu.

SP Diyarbakır İl Başkanı Bozan ve beraberindeki heyet ile birlikte, AK Parti, Hüda Par ve BDP il başkanlıklarına bayram ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Türkiye gündemi ve barış süreci değerlendirilirken, Bozan barış süreci dolayısıyla bölgede olumlu bir hava olduğunu, Saadet Partisi olarak, Kürt'ü, Türk'ü ve Arap'ıyla tüm insanların eşit olduğunu, barış, kardeşlik ve adaleti desteklediklerini söyledi. Bozan, "İktidarın doğru adım atması için bizim yapıcı eleştiri ve önerilerimize, halkın eleştirilerine kulak verilmeli. Liderler kullandıkları dile dikkat etmeli" dedi. İslam aleminin içinde bulunduğu durumun gözardı edilmemesi gerektiğini aktaran Bozan, yerel seçimlerle ilgili başarılı çalışmaların yapıldığını ifade etti. Bozan, "Diyarbakır'da su sıkıntısının giderilmesi, yolların genişletilmesi Bağların çamur deryasından kurtarılması gibi çalışmalar yapıldı. Bu seçimde de halkın görevlendirmesi durumunda hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp'li Fesih Bozan'dan Siyasi Partilere Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement