Spor Basını İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Spor Basını İftarda Buluştu

Spor Basını İftarda Buluştu

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce organize edilen; 'Geleneksel İftar Yemeği'nde kentte spor alanında görev yapan basın çalışanları bir araya geldi.

17.08.2012 09:35

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nce organize edilen; 'Geleneksel İftar Yemeği'nde kentte spor alanında görev yapan basın çalışanları bir araya geldi.

Merkez Park içerisinde yer alan Komshu Restaurant'ta organize edilen iftar etkinliğine yoğun ilgi gösterdi. Kentte yerel ve ulusal bazda yayın yapan basın kuruluşlarının spor servislerinde çalışan gazetecilerin katılımıyla kurulan iftar sofrasında dostluklar pekiştirilirken, yeni dostluk köprüleri de kuruldu. Etkinliğe katılanlar arasında; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Büyükşehir Belediyesi müfettişi Tuncer Akdoğan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Anadolu Spor Yazarları Derneği (ASGD) Adana Şube Başkanı Basri Baş'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Aynı niyetle tutulan oruçların, ezanın okunmasının ardından dualar eşliğinde oruçlar açıldı. 'Geleneksel İftar Yemeği'nde konuşan TSYD Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, söz konusu etkinliği her yıl düzenleyerek, geleneksel hale getirdiklerini vurguladı. Poyraz, "Bu mübarek ayda, üyelerimiz ve spor medyasında arkadaşlarımızın yanı sıra spor camiasında yer alan büyüklerimiz ile birlikte olmanın haklılığını yaşıyoruz. Güzel bir ortamda arkadaşlarımız ile aynı niyetler ile tutulan orucumuzu hep birlikte açtık. Biliyorsunuz bu hafta Spor Toto Süper Lig, gelecek hafta da PTT 1. Lig başlayacak. Tüm arkadaşlarımıza yeni sezonda başarı diliyorum" dedi.

Öte yandan, TSYD tarafından düzenlenen; 'Geleneksel İftar Yemeği'nde bir sürpriz de yaşandı. Adana'da yerel bazda yayın hayatını sürdüren Kanal A Televizyonu'ndaki başarılı haber çalışmaları ile öne çıkan ve yerel Ekspres Gazetesi'ndeki köşeleri ile de dikkat çeken Serkan Şenyürek, 43. doğum gününü meslektaşları ile birlikte kutladı. Şenyürek, kendisi için özel olarak hazırlanan sürpriz doğum günü pastası üzerinde mumları üflerken, söz konusu pastayı da küçük dilimlere ayırıp, arkadaşlarına ikram etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Basını İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement