Sü Besyo Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sü Besyo Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Sü Besyo Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi’ndeki yeni binasında geçtiğimiz ay eğitim-öğretim hayatına başlayan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), ilk akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.

30.01.2014 10:45

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Alaeddin Keykubat Yerleşkesi'ndeki yeni binasında geçtiğimiz ay eğitim-öğretim hayatına başlayan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), ilk akademik kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı, SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Şahin, Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan ve Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş'in de katılımıyla yapıldı.

"BESYO'NUN SPOR FAKÜLTESİ OLACAĞINA İNANIYORUM"

Rektör Gökbel, yeni binadaki ilk akademik kurul toplantısında BESYO öğretim üyeleri tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı. Toplantıda akademisyenlerin soruları yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Gökbel, "Daha önce BESYO'nun Spor Fakültesi'ne dönüştürülmesi için gerekli başvuruları yapmıştık ancak bazı eksikliklerden dolayı kabul edilmemişti. Yeni binamızın hizmete girmesiyle birlikte bu eksikliklerimizi önemli ölçüde giderdiğimizi düşünüyorum. Talebimizi yenileyeceğiz. BESYO'nun Spor Fakültesi olacağına inanıyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Yeni binanın eksikliklerinin en kısa zamanda giderilmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca kış şartlarında öğrencilerin derslerinde daha çok yararlanabilmesi için tenis kortunun ve basketbol sahasının üzerinin kapatılmasına ilişkin çalışmalara da başladık. Bunların dışında akademisyenlerimizin kadro sıkıntısını biliyoruz ve bunun için YÖK'e kadro ihtiyacımızı bildirdik. Kısa zamanda bunun da çözüme kavuşacağına inanıyorum" diye konuştu.

REKTÖR GÖKBEL'E TEŞEKKÜR

Akademik kurulu toplantısının ardından BESYO Müdürü Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, yeni binanın yapımındaki desteklerinden ve toplantıya katılımından dolayı Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel'e hediye takdim etti.

BESYO binasında düzenlenen akademik kurul toplantısının ardından Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu ve Senato Toplantıları da aynı binada gerçekleştirildi. Yönetim ve Senato Üyeleri toplantının ardından yeni BESYO binasında incelemelerde bulunarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sü Besyo Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement